Boarterstún Jantjeszeepolder

Boarterstún Jantjeszeepolder

Help ons mee om 2 hele mooie speeltuinen in onze mooie wijk 'Jantjeszeepolder' te realiseren

 

BOARTERSTÚN JANTJESZEEPOLDER

Op dit moment hebben we naast de speeltuin op de Wilgenlaan/Wingerd, met alleen een klimrek en een schommel, geen speeltuinen in onze wijk.  

Als wijkraad willen we graag een extra speeltuin en willen we de huidige speeltuin uitbreiden. 

Visie & plan wijkraad Jantjeszeepolder

Als wijkraad willen we dit graag oppakken om zo voor onze kinderen in de wijk een mooie, leuke en veilige speelomgeving te creëren. Vanuit onze 2 speerpunten hebben we ook onze visie omtrent de speeltuinen opgemaakt:

  • Veilig en dichtbij:
    We willen de afstand voor alle spelende kinderen zo kort mogelijk maken, hierdoor hebben we er voor gekozen om in te zetten om aan beide zijden van de Parklaan,een speeltuin te realiseren. De Parklaan is een drukke weg met veel verkeer, door aan beide kanten een speeltuin te hebben, proberen we de veiligheid van de kinderen te borgen waardoor ze niet over deze weg hoeven om te kunnen spelen in een speeltuin.
  • Mooi en leuk:

We willen voor beide speeltuinen uitdagende, leuke en voor iedereen toegankelijke attributen, waardoor we 2 volwaardige speeltuinen hebben als wijk. Met aandacht voor verschillende kinderen en verschillende leeftijden. Al met al een plek waar iedereen kan spelen en waar ook ruimte is voor natuur, sport en uitdaging.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 29-04-2024 gestart
78x bekeken

Actie georganiseerd door:

Stephan Keekstra

Stephan Keekstra

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 29-04-2024 gestart
78x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog