De actie heeft zijn doelbedrag behaald.

"Breng Zorgcentra in Beweging: Steun Fietsvreugde voor Bewoners!"

"Breng Zorgcentra in Beweging: Steun Fietsvreugde voor Bewoners!"
Deinze Kajakt

Donatieactie om go-carts aan zorgcentra te schenken, zodat bewoners kunnen genieten van fijne fietstochten. Steun en deel!

 
Actie heeft zijn doelbedrag behaald

Doneren is niet meer mogelijk

Nu het doek voor mij gevallen is, blijft er nog één ding op mijn hart liggen. De go-carts, die jarenlang zoveel vreugde hebben gebracht, zijn helaas niet mee overgenomen. In al die jaren heb ik vooral mensen uit de woonzorgsector mogen verwelkomen, die altijd enorm dankbaar waren en intens konden genieten van een fietstocht met de go-cart. Deze uitstapjes boden hen een kans om met minder begeleiding toch een prachtige rit te maken, en dat is iets wat ik graag zou willen voortzetten.

Ik heb daarom besloten om de go-carts te doneren aan zorgcentra, zodat nog meer mensen in de toekomst kunnen genieten van deze ervaring. Er zijn al enkele aanvragen binnengekomen van zorginstellingen die graag de go-carts willen overnemen, maar door hun beperkte budget is dat helaas niet mogelijk. Met deze steunactie wil ik graag geld inzamelen om de leasing van de go-carts af te kopen en ze vervolgens te doneren aan deze zorgcentra.

Op dit moment sta ik in contact met één zorgcentrum, maar ik ben nog op zoek naar meerdere instellingen die baat zouden hebben bij deze donatie. Als u een zorgcentrum kent dat hier gebruik van zou willen maken, laat het me dan alstublieft weten. In totaal gaat het om 6 go-carts, geschikt voor 6 personen, waarbij 4 personen moeten trappen.

De actie loopt tot we het benodigde bedrag hebben opgehaald. Alvast hartelijk dank voor het delen en doneren. Onze bijdrage: 1/3 van het totale bedrag € 11.500,00 werd al betaald door onze diensten.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13-08-2024 gestart
1712x bekeken

Actie georganiseerd door:

Deinze Kajakt

Deinze Kajakt

 
Actie heeft zijn doelbedrag behaald

Doneren is niet meer mogelijk

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13-08-2024 gestart
1712x bekeken
 
Andere acties in: Zorg
Misbruik melden