Cafetaria Red Stars Zulte

Cafetaria Red Stars Zulte
Maxim Vannieuwenhuyze
Deel deze actie via:

De Gemeente Zulte gaf de cafetaria op Domein Raveschoot. Vannacht (03/05) is er brand gesticht.

 

Red Stars start in september op in Zulte. Red Stars bied voetbal aan voor kinderen met of zonder CP+ (cerebrale parese). De Gemeente Zulte staat achter de organisatie. Via de ondersteuning van de gemeente en de mogelijkheid om het domein Raveschoot te gebruiken. 

De cafetaria op het domein was een van de mogelijkheden. Na de eerste werken op 28/04, troffen we vandaag (03/05) een uitgebrande cafetaria. 

De actie via Steunactie zetten we op om een nieuwe cafetaria op te bouwen.

Het concept - Red Stars

CP+ VOETBAL 5 TOT 14 JAAR

Wij zijn een CP+ voetbalorganisatie voor kinderen tussen 5 en 14 jaar. CP ofwel Cerebrale Parese genoemd is een hersenverlamming die op gelijk welke manier ontstaan is. Vanuit de visie dat iedereen moet kunnen voetballen, organiseren we een voetbaltraject en kampen zonder prestatiedruk. Iedereen is welkom, ook vriendjes zonder motorische beperking.

STORYTELLING EN ONTWIKKELING

Met onze thematische voetballessen spreken we de verbeelding aan van elk kind. We vertrekken vanuit de fantasie waarbij voetbaldromen voor even werkelijkheid worden. Onze Red Stars ervaren op een ongedwongen manier de positieve impact op hun zelfbeeld en motorische ontwikkeling.

VEILIGHEID EN SPELREGELS

Veiligheid ligt ons nauw aan ons hart. We kiezen bewust voor kleine groepen met voldoende trainers. Onze mascotte Balalaika kijkt over onze schouders mee en zorgt voor de fun factor als kers op de taart.

CP voetbal verschilt in regelgeving niet zoveel met het gewone voetbal. Zo mogen we bijvoorbeeld ook onderhands ingooien en wordt er zonder buitenspel gespeeld. Daarnaast spelen we maximum 7 tegen 7 en gebruiken we daardoor een kleiner terrein. 

Meer info via www.red-stars.be 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 03-05-2023 gestart
835x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd voor:

Red Stars - CP+ voetbal

Red Stars - CP+ voetbal

Actie georganiseerd door:

Maxim Vannieuwenhuyze

Maxim Vannieuwenhuyze

 
Actie loopt tot 15-07-2023

Donaties

 
Toon alle donaties
op 03-05-2023 gestart
835x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog