Bo collecteert voor: Camping Switch

Camping Switch

Graag willen we jongeren in hun kracht zetten en mensen met elkaar verbinden. Dit hopen wij te realiseren met ons evenement!

 
€ 0 ingezameld

Hallo allemaal! 

Wij zijn vzw De Switch in Holsbeek, een groeiplek met begeleiding voor meisjes tussen 14 en 18 jaar met een moeilijke achtergrond waar verantwoordelijkheid en verbinding centraal staan. In dit gezellige huis kunnen de meisjes groeien en handvaten vinden voor zichzelf, maar ook voor hun omgeving om daarna verder te bouwen aan hun toekomst. Deze meisjes hebben niet het makkelijkste verleden en daarom willen wij ervoor zorgen dat ze meer geïntegreerd raken in Holsbeek. 

Onze vzw heeft zich gebaseerd op het tv-programma ‘De Kemping’, dit vormt de basis voor het evenement dat wij, als begeleiders willen oprichten. Net als in dit programma beschikt onze vzw over een beperkt budget om deze droom werkelijkheid te maken. Daarom hebben wij besloten een crowdfunding op te starten met behulp van enkele UCLL-studenten.  

Van maandag 21 augustus tot vrijdag 25 augustus 2023 zal er een soortgelijke camping georganiseerd worden in Holsbeek waar iedereen welkom is om deel te nemen aan leuke workshops en vele randactiviteiten. 

Bedrijven die graag hun steentje willen bijdragen en de camping willen sponsoren, kunnen een mailtje sturen naar valesca.delattin@student.ucll.be voor meer informatie.  

Updates

Laden...
op 17-02-2023 gestart
130x bekeken

Actie georganiseerd voor:

De Wissel vzw, afdeling De Switch

De Wissel vzw, afdeling De Switch

Collectant voor deze actie:

Bo Roks

Bo Roks

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17-02-2023 gestart
130x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog