Catpower dringend nood aan donaties en de zoektocht naar een nieuwe locatie

Catpower dringend nood aan donaties en de zoektocht naar een nieuwe locatie
Stefanie Fynn

De eigenaar van de huidige locatie heeft andere plannen dus zoeken Tania & Mario van Catpower dringend een andere stek.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Bij deze wil ik heel graag de VZW Catpower steunen, daar het zoals bij alle andere asielen 'dweilen met de kraan open' blijft.. de asielen helpen elkaar uiteraard waar mogelijk, maar ze zijn moegestreden, als er (in dit geval) 1 katje weggeraakt, komen er terug vele katjes/kittens binnen door sterfgevallen, verwaarlozing, niet steriel maken van de beestjes, daardoor altijd terug kittens die vaak worden gedumpt en overlijden.. de asielen zitten vol! De mensen steken hier al hun tijd in, geen privéleven meer en toch willen ze blijven doorgaan voor deze pluisjes! 
Het wordt zeer moeilijk door alle medische kosten die hier bij komen kijken… en de medewerkers van asielen/opvangen zijn hier echt wel kapot van, dagelijks schrijnende toestanden die ze meemaken.

Dit kan niet genoeg worden benadrukt: maak a.u.b jouw katje steriel! 

Voor de locatie (best contact opnemen met Catpower zelf): 
Waar aan te voldoen:
- Daglicht, elektriciteit en water, verwarming en sanitaire voorziening.
- Ingedeeld in min. 3 grote ruimtes of 1 grote ruimte die ze zelf kunnen/mogen onderverdelen.
- Liefst omgeving Evergem of nabije (Doornzele, Wippelgem, Kluizen, Belzele, ...) maar alle opties kunnen bekeken worden.


“Alle collega's asielen zitten overvol dus onze katjes overplaatsen naar een ander asiel is niet mogelijk. Het enige wat nog rest is stoppen. Dan laten we gemiddeld 400 katjes op jaarbasis in de steek die geen hulp meer krijgen in onze streek”.
We hopen dus op een groot hart en ware dierenvriend die een soortgelijke locatie heeft en ons die wil verhuren en daarmee helpt ons werk verder te zetten en waar we uiteraard welkom BLIJVEN! <3

Ik wil bij deze alle vrijwilligers, alle asielen, alle mensen die doneren of spulletjes binnenbrengen zoals krabpalen, kattenbakvulling,.. bedanken, het doet deugd om te weten dat er nog zoveel dierenvrienden zijn en dit geeft toch nog iets of wat hoop aan alle medewerkers van de asielen. Help a.u.b. VZW Catpower zodat zij kunnen blijven bestaan en al deze pluisjes niet in de kou komen te staan.

Lieve mensen, elke euro helpt!
Alvast bedankt!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 06-08-2023 gestart
107x bekeken

Actie georganiseerd door:

Stefanie Fynn

Stefanie Fynn

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 06-08-2023 gestart
107x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog