Cocktailbar Bailar heeft je nodig

Cocktailbar Bailar heeft je nodig
Nikki Deras

Help Bailar na veel tegenslagen: Corona, inbraak, straatwerken, vandalisme, veel overleeft maar nu is het te veel.

 

4 jaar geleden opende Isabelle en Gunther hun cocktailbar Bailar. Met grote passie en liefde voor het vak ontvangen ze hun klanten en doen er alles aan om hun zaak draaiend te houden. 

Echter hebben ze al heel wat tegenslagen moeten verwerken. Met volle goesting stond de opening gepland 14 maart 2020, echter mochten ze meteen toedoen voor de hele coronaperiode. Toen ze eindelijk konden starten sloeg de ene tegenslag na de andere toe: na de tweede lockdown konden ze helaas ook niet starten met hun terras daar er een heraanleg van de straat was en waardoor ze geen toereikbaarheid hadden daaropvolgend door deze werken barste alsook de waterleiding met als gevolg wateroverlast in de zaak. Toen ze een terras mochten plaatsen werden ze slachtoffer van vandalisme aan de terrasmeubels met een nieuwe investering tot gevolg. 

Door de ligging proberen ze hun zaak te verhuizen waarbij ze heel wat geld zijn verloren toen de overdracht toch niet doorging. 

Vorige week nog een inbraak waarbij de dief met de kassa aan de haal ging. En door vastoplopende kosten staat het water hun tot aan de lippen. 

Het houdt niet op! 

Geloof me, als vaste klanten willen we deze zaak niet zien verdwijnen. Hun cocktails en tapa's zijn super lekker. Deze mensen hebben zo een passie. Help ze aub. We willen ze niet zien sluiten.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25-01-2024 gestart
1082x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Bailar

Bailar

Cocktail- & gastrobar Bailar. 

Actie georganiseerd door:

Nikki Deras

Nikki Deras

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25-01-2024 gestart
1082x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog