Connecting Circles #1 t.v.v. crisisopvang & ondersteunende teams

Connecting Circles #1 t.v.v. crisisopvang & ondersteunende teams

Geldinzameling ter ondersteuning van "72 Uren Sas" en ondersteunende teams

 

Via het concept “Connecting Circles” brengen we mensen bij elkaar en organiseren we events om te genieten van de mooie elementen in de wereld. De opbrengst van de events wordt gedoneerd aan diverse goede doelen.
Het eerstvolgende event op 23/10/2021 wordt georganiseerd ten voordele van de organisatie van crisisopvang en voor hun ondersteunende teams.
Crisisopvang “72 uren sas” speelt daar een belangrijke rol in.

Men biedt in eerste instantie crisisopvang aan, maar de activiteiten gaan veel verder dan dat.

De opvang gebeurt veelal in kader van intrafamiliaal geweld, maar men werkt bvb. ook samen met pleegzorg en biedt korte opvang aan als nergens anders plaats is.

Denk maar aan kindjes die weggenomen worden bij geboorte maar nog geen pleeggezin hebben, jongeren die weggelopen zijn, maar nog niet geplaatst kunnen worden, …

Men helpt dag en nacht, in samenspraak met de politie, om iets te kunnen betekenen voor de betrokkenen.

Dit gaat enorm breed: van het bieden van een tijdelijke veilige rustplek, tot administratieve ondersteuning en nazorg, voedselbedeling aan mensen die nog niet kunnen doorstromen naar een voedselbank, het verzamelen van een inboedel voor iemand die met niks moet starten, …

De organisatie en vrijwilligers van deze vzw zetten zich belangeloos in om mensen met spoed te helpen die in een cruciale en vaak levensbedreigende situatie zitten.

Ondanks het essentiële en bewonderenswaardig werk men verricht, moet men het ook met beperkte middelen stellen.

De vzw is actief over gans het land.

De helpers moeten zich veelal uren verplaatsen.

Met extra middelen zouden zij uitkijken voor een gecentraliseerde opvang, een huis met een aantal kamers, om hun diensten efficiënter te kunnen aanbieden.

Wij hopen via de organisatie van dit event en deze geldinzameling, ons steentje te kunnen bijdragen. U kunt een meerwaarde betekenen door tickets aan te kopen en/of een vrije bijdrage te leveren via deze actie.

Meer info over het evenement zelf kunt u terugvinden via de facebookpagina:   facebook.com/events/284245456491714?ref=newsfeed 

 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 21-09-2021 gestart

Actie georganiseerd door:

Michael Baute

Michael Baute

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 21-09-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog