Cry for help !

Cry for help !

Dringende hulp nodig voor een goede vriendin op de rand van de afgrond!

 

Ik schrijf vandaag voor een dierbare vriendin die op de rand van de afgrond balanceert! Ze heeft alles gegeven om haar hoofd boven water te houden, maar wordt nu geconfronteerd met torenhoge gerechtskosten die haar dreigen ten onder te laten gaan.

Zij heeft reeds een groot bedrag betaald aan advocaten en gerechtskosten, maar er rust nu nog een last van 21000 euro op haar schouders. Dit geld heeft ze simpelweg niet en ik kan haar alleen niet volledig verder helpen. Ze staat er helemaal alleen voor met haar kleine zoontje en de druk van de situatie begint haar echt te veel te worden. Alle uitwegen of oplossingen die ze reeds zocht, daar krijgt ze telkens deksel op de neus omdat ze alleenstaand is.

Het is hartverscheurend om te zien hoe iemand die al zo veel heeft doorstaan nu nog verder in de put wordt geduwd door een rechtssysteem dat geen genade kent voor mensen in haar situatie. Tegendeel, duwen nog wat meer met dreiging deurwaarder. Ze huurt en heeft niet veel materiële zaken van zichzelf. Ze werkt full time en doet alles reeds wat ze kan. Ze verdient dit echt niet… Niemand verdient dit!!!!

Ze is een persoon met een hart van goud die ondanks alles altijd voor anderen klaarstaat. Om deze reden wil ik er nu voor haar zijn!

Haar gegevens kan ik helaas niet delen gezien de situatie maar daarom wil ik er staan voor haar om haar te vertegenwoordigen en te proberen helpen. Ze schaamt zich immens voor deze situatie maar schaamte is volstrekt onnodig. Ze verdient steun en solidariteit, nu meer dan ooit!

Deel aub dit bericht zoveel mogelijk, laten we hopelijk samen een verschil maken in haar leven.

Voor meer informatie mag je me zeker een berichtje sturen. Heb een overzicht van de kosten als foto bijgevoegd.

Dank jullie wel om dit te lezen, delen, jullie steun & medeleven.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 24-04-2024 gestart
153x bekeken

Actie georganiseerd door:

Ingrid Pieters

Ingrid Pieters

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 24-04-2024 gestart
153x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog