Dakwerker met geld gaan lopen

Dakwerker met geld gaan lopen

Voorschot van 19725€ kwijt

 

In Mei 2023 een offerte ondertekend voor het plaatsen, afbreken en isoleren van ons dak van ons woning die wij verbouwen.

Dakwerker persoonlijk ontmoet en met een goed gevoel met deze persoon in zee gegaan voor ons dak te vervangen.

Na een 1ste voorschot van 19725€ 1 week na de ondertekening dachten we dat hij dit geld ging gebruiken om de leverancier van dakpannen en isolatie aan te kopen.

Meerdere malen whatsappen, bellen en proberen een leverdatum en startdatum te krijgen bleef hij dit maar uitstellen.

Chauffeur ziek, vertraging op andere werf, bouwverlof ertussen enz enz bleek later natuurlijk allemaal niet waar te zijn.

De laatste whatsapp beloofde hij om 4 september te leveren. Kleine hoop dat hij inderdaad ging starten. Dit was echter van korte duur. 4 september, niks levering, geen contact, geen telefoon. Niet bereikbaar.

Teleurgesteld natuurlijk en toch maar eens beginnen zoeken naar mensen die hij kent via de sociale kanalen. Gelukkig in contact gekomen met iemand die hem kende die ons op maandag 4 september de boodschap bracht: “ik vrees dat u beter een rechtzaak start, hij is met jullie geld gaan lopen en heeft dit allemaal online gebruikt om te gokken”

beiden vielen we natuurlijk van onze stoel. Geld kwijt, vertraging, dak dat lekt en moet vervangen worden. Een hap uit ons budget dat we zo spaarzaam op waren om alles zo goed mogelijk te gebruiken.

Stappen genomen en de ingebrekestelling opgesteld. 1 uur later via de mail dan het bericht dat hij het faillissement had aangevraagd en we beter op zoek konden gaan naar aan andere dakwerker.

Met deze actie dus aan oproep aan mensen die ons terug willen op gang brengen en door te kunnen gaan met de verbouwingen. 

Elke Euro is welkom en zal dubbel en dik gebruikt worden voor onze woning

Alvast bedankt !

Stefaan en Elise

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 05-09-2023 gestart
2191x bekeken

Actie georganiseerd door:

Stefaan Smaelen

Stefaan Smaelen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 05-09-2023 gestart
2191x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog