Dave en Jan Willem hunkeren naar vaderschap!

Dave en Jan Willem hunkeren naar vaderschap!
Dave Ruitenberg
Deel deze actie via:

De lange weg met vele obstakels naar het vaderschap is ook nog eens heel kostbaar.

 
€ 0 ingezameld

Wij, Dave Ruitenberg (44) en Jan Willem Vos (42) hebben een grote kinderwens, maar zijn daarbij afhankelijk van een eiceldonor en een draagmoeder. Een ingewikkeld en kostbaar traject, maar zeker niet onmogelijk. Na jaren van strijden en vechten blijven wij hoop houden op een goede afloop.

Een draagmoeder vinden heeft altijd onze voorkeur gehad, maar je vraagt wel wat van iemand. Helaas hebben mijn zussen beide moeilijke zwangerschappen gehad, met een hoge bloeddruk en het hellp syndroom als gevolg. In de nabije omgeving zien wij dus geen mogelijkheid een draagmoeder te vinden.

Mijn jongere zusje Inge (40) zou ons wel graag willen helpen met een eiceldonatie. Helaas is er in Nederland maar 1 kliniek die homostellen willen helpen. Hoogtechnologisch draagmoederschap is een zeer complex en kostbaar behandeltraject. Voor het behandeltraject geldt dat sprake is van onverzekerde zorg. Naar verwachting bedragen de kosten tussen de 25.000 – 30.000 euro.

Wij willen dit traject zo snel mogelijk in gang zetten bij kliniek NijGeertgen. Inge is onlangs 40 jaar jong geworden en langer wachten is gezien haar leeftijd geen optie. De kwaliteit van eicellen neemt namelijk snel af na je 40ste levensjaar. De hoogtechnologische variant wil zeggen dat een IVF-behandeling wordt uitgevoerd waarbij de eicellen van Inge in het laboratorium bevrucht worden met het sperma van Jan Willem. De terugplaatsing van ontstane embryo’s vindt plaats bij de draagmoeder.

Het is voor ons moeilijk te accepteren dat het behandeltraject voor homo-koppels niet gedekt is. Het voelt niet eerlijk en het lijkt zelfs wel op discriminatie. De tijd dringt voor ons, dus doen wij er alles aan om ons doel te bereiken en uiteindelijk embryo‘s veilig te stellen.

Dit is onze laatste hoop voor het ouderschap. Wil jij een donatie doen om onze kinderwens te kunnen verwezenlijken? We zijn jullie erg dankbaar!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 03-07-2021 gestart

Actie georganiseerd door:

Dave Ruitenberg

Dave Ruitenberg

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 03-07-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Familie
Misbruik melden