De oudere weduwen van India

De oudere weduwen van India
Sharmila Chander

De oudere weduwen van Vrindavan, India hebben een dak nodig voor hun spirituele ashram Doe je mee?

 

Beste mensen, Ik was vorig jaar op reis in India toen ik een Indiase vrouw (monk) die zorg draagt voor en groep van 50 weduwen die sinds de Covid 2020 haar hulp begonnen te vragen. Ze vertelde me dat er meerdere zijn, maar dat het niet in haar vermogen is om allen te helpen. 

Deze dame is mij erg in het hoofd blijven zitten en heb dit jaar vanuit familie en vrienden wat steun kunnen regelen voor hun.

Het is triest te zien dat deze oudere dames op hun leeftijd, afhankelijk zijn van anderen omdat ze niet meer actief zijn om hun inkomen te regelen. Via een goed doel hebben we het voor elkaar gekregen om iedere maand de dames te voorzien met wat alimentatie producten om de eerste basisbehoeften te dekken. 

 Helaas is het maken van een dak voor het centrum waar deze dames bijeenkomen, niet al te goedkoop en hebben we wat meer hulp nodig om dit te bewerkstellen.  Ik hoop door deze initiatief wat verder te komen om deze groep te helpen met het bouwen van het dak en wat verbeteringen in hun ashram. 

Ik ben woonachtig in Gran Canaria, maar ben Nederlands. En een Alternatieve therapeute die graag meehelpt aan een betere wereld. 

Vriendelijk bedankt!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27-07-2024 gestart
274x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sharmila Chander

Sharmila Chander

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27-07-2024 gestart
274x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog