Debby Leenders-Peters alles uit het leven halen wat er inzit

Debby Leenders-Peters alles uit het leven halen wat er inzit
Debby Leenders-Peters

En dan gaat de tijd je inhalen.. Moet alles wat je nog graag wilt en nu nog kunt in een stroomversnelling.

 

Even nieuwe actie aangemaakt.. 

November 2020 kreeg ik te horen dat ik kanker had.. Maar ik zou kunnen genezen, tenzij er uitzaaiingen waren. Die waren er maar er waren ook behandelingen die de kanker in zou dammen.. Dat lukte met immuun therapie. Ik heb toen ook een alternatieve kuur gedaan, daarvoor steunactie in leven geroepen. Daar voelde ik me erg goed bij, maar was duur. Tot ze in september dat mijn nekpijn niet van de stress kwam, uitzaaiing, bestraald en chemo. En weer door! Door met leven! 

Ik wist dat er een tijd kwam dat er geen tijd meer zou zijn.. Maar ik wilde niet bezig zijn met de dood maar met leven(tip:regel je dood dan kan je gaan leven). 

Vorige week ben ik in ziekenhuis terecht gekomen en slecht nieuws gekregen. De kanker zit in mijn hoofd. Ze gaan nu vandaag met bestralen aan de slag en ik hoop erop dat ook het medicijn wat ik daarna misschien ga krijgen zijn werk doet… Gewoon wat extra tijd om te leven!! 

Maar nu mijn vraag voor jullie? Help je mij mijn bucket lijst af te werken? Dat ik nog leuke dingen kan doen zonder aan het geld teveel te moeten denken? Misschien zit een extra rs kuurtje er zelfs nog wel in, want ik wil wel alles geprobeerd hebben.. 

Kortom heb je nog wat over voor mijn wensen, verjaardag vieren, mooi afscheid regelen, lekker eten, nog een keer(of 2)naar de Panda's, naar Oostenrijk en  vooral veel van ons mooie plekje en de dieren genieten samen en met lieve mensen. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11-07-2022 gestart
6370x bekeken

Actie georganiseerd door:

Debby Leenders-Peters

Debby Leenders-Peters

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11-07-2022 gestart
6370x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog