Dochter van een vriendin kampt al jaren met een 3 dubbele discopathie.

Dochter van een vriendin kampt al jaren met een 3 dubbele discopathie.

Door een fout tijdens de 1ste operatie, volgden meerdere operaties. Hoge facturen en niet genoeg inkomen om dit te betalen.

 

De dochter van een vriendin van me kreeg door haar fysieke job rugklachten. Een discopathie zo bleek. Hiervoor is ze een tijdje in behandeling geweest bij een specialist, maar al gauw was duidelijk dat dit niet voldoende was en raadde de rugspecialist aan om te opereren. Dit zou het enige zijn dat haar rug zou kunnen redden en waarmee ze na een revalidatie van 8 weken terug zou kunnen werken. Wat op die moment het beste leek. Jaren te vaak niet kunnen werken door de pijn, niet voor haar kinderen kunnen zorgen hoe het juist voelt als mama... Ze besloot dus om op het advies van de dokter in te gaan.

Maar wat haar redding moest zijn om fysiek sterk te staan om alles weer alleen aan te kunnen, werd haar ondergang.

Tijdens de operatie gebeurde een fout!

Een fout met grote gevolgen.

Door deze fout zat ze met een verlammend gevoel dat haar ook effectief half verlamde.

Zelfs na een lange revalidatie en veel kinesitherapie, maakte ze geen vooruitgang.

Een nieuwe operatie was dus noodzakelijk om deze fout recht trekken. (Deze fout werd trouwens niet herkend door het ziekenhuis!)

Ze had een klein spaarcentje, maar door deze onverwachte wending, 2 operaties en een zeer lange revalidatie, was haar reserve potje snel op en de ziekenhuisrekeningen blijven maar opstapelen. Nu moet ze voor een 3de keer geopereerd worden, maar deze kosten kan ze niet meer betalen. Ze wil zo graag terug een normaal leven. Terug fysiek goed zijn om er als mama te kunnen staan voor haar kindjes.

Mijn vriendin, haar mama, doet momenteel 2 jobs om haar financieel te kunnen helpen. Maar dit is niet voldoende. Hierdoor kan mijn vriendin de kinderen ook niet veel opvangen en haar dochter helpen met het huishouden. Mijn vriendin is wat ten einde raad en hierdoor kwam ik op het idee om een steunactie te organiseren.

Zo kunnen wij als medemens hun helpen om weer een normaal leven op te nemen, zonder zo een lange leidensweg door te staan, kunnen zij elkaar meer zien en als familie tijd doorbrengen met elkaar.

Elke kleine bijdrage kan helpen! Alvast heel erg bedankt voor jullie medeleven en donaties!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 09-04-2024 gestart
44x bekeken

Actie georganiseerd door:

Julie Bacquaert

Julie Bacquaert

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 09-04-2024 gestart
44x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog