Een fagot voor Lara

Een fagot voor Lara
Isil Kaya

Lara studeert Fagot aan het Conservatorium in Antwerpen. Ze zoekt naar financiële hulp om een nieuwe Fagot te kunnen kopen.

 

Mijn naam is Lara Koyuncu, ik ben 21 jaar oud en momenteel studeer ik fagot aan het Conservatorium van Antwerpen, waar ik mijn laatste jaar van de bacheloropleiding volg. De fagot die ik momenteel gebruik tijdens mijn studie is eigendom van het Koninklijk Harmonieorkest Zwartberg-Waterschei. Om mijn masteropleiding te kunnen vervolgen adviseert mijn fagotdocent me om een beter instrument aan te schaffen. Voor mijn masteropleiding heb ik een professionelere fagot nodig, aangezien ik met mijn huidige instrument niet elk geluid en elke noot kan bereiken zoals vereist op dit niveau.

Na lang zoeken naar een betaalbare fagot met de vereiste kwaliteit, heb ik bij een leraar in Duitsland, de Mossman 150, met een prijskaartje van € 12.000 gevonden. Vanwege mijn financiële situatie is het voor mij niet haalbaar om dit bedrag op te brengen. Als een van de drie kinderen van een alleenstaande moeder, waarvan mijn tweelingzus communicatiewetenschappen studeert aan de Vrije Universiteit Brussel en mijn broer zich in zijn laatste jaar van de middelbare school bevindt en volgend jaar aan zijn lerarenopleiding begint, is het vinden van deze financiële middelen een uitdaging.

Samen met mijn studentenbegeleider ben ik al een jaar actief op zoek naar fondsen, zowel binnen de hogeschool als via beurzen en liefdadigheidsinstellingen. Het is niet mijn bedoeling om het volledige bedrag direct bij één partner te vinden, maar gezien de omvang van het benodigde bedrag, wilde ik graag vragen of u via deze weg een steentje kan bijdragen? 

Alvast heel erg bedankt! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 06-05-2024 gestart
3926x bekeken

Actie georganiseerd door:

Isil Kaya

Isil Kaya

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 06-05-2024 gestart
3926x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog