Help Drum- & Showband MCC Laren na cybercrime aanval!

Help Drum- & Showband MCC Laren na cybercrime aanval!
Drum- & Showband MCC Laren

Drum- & Showband MCC uit Laren is slachtoffer geworden van cyberCrime en heeft hulp nodig!

 

Helaas is onze vereniging slachtoffer geworden van een cybercrime aanval en is er een flink bedrag van de bankrekening gestolen. De bank heeft een klein bedrag kunnen terug halen, maar hier is het bijgebleven. Politie en de bank hebben onderzoek gedaan, maar kunnen op dit moment helaas niets betekenen.

Wij hebben uw hulp nodig!

Om te kunnen doen wat we het liefste doen, hebben wij uw donatie hard nodig. Om inkomsten te genereren voor de vereniging moeten wij eerst zelf investeren. Denk hierbij aan o.a. huur van verenigingsgebouw, inhuur instructeurs, onderhoud van instrumenten en uniformen. 

Door het wegvallen van het maandelijks ophalen van oud papier door vrijwilligers van de vereniging was het al een uitdaging om het financiële plaatje rond te krijgen. Het bestuur is samen met de leden hard aan het werk om deze inkomsten op een andere manier binnen te halen. 

Om de vereniging weer financieel gezond te maken hebben wij uw hulp dus heel hard nodig na deze diefstal.

Help mee! Dank u wel!

Wij zijn Drum- & Showband MCC uit Laren. Opgericht op 17 oktober 1931 en nog steeds actief! De vereniging bestaat uit: Jong MCC, het showkorps de A-band en MCC Next. 

De leden van MCC verzorgen diverse optredens zoals streetparades, optochten tijdens Sint, Avondvierdaagses en Carnaval in binnen en buitenland. De A-band is ook regelmatig te zien op taptoes met hun show. 

Vanaf 2006 organiseert MCC één keer in de vijf jaar een jubileumtaptoe in Laren. Een groots evenement wat inmiddels een naam begint te krijgen in de wereld van Drum- & Showbands. Een vrij toegankelijk evenement, midden in het centrum van Laren. De volgende editie staat gepland voor 2026, dan bestaat MCC 95 jaar!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17-04-2024 gestart
3669x bekeken

Actie georganiseerd door:

Drum- & Showband MCC Laren

Drum- & Showband MCC Laren

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17-04-2024 gestart
3669x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog