Crowdfunding Kunst en Cultuur

Ondersteuning door crowdfunding voor Kunst en Cultuur. Start een crowdfunding actie

Door het starten van een crowdfunding actie kan je online geld in zamelen voor instellingen en organisaties in de kunst en cultuur sector. Ondersteun jouw favoriete theater, museum, toneelvereniging. muziekpodium of andere mooie kunst- en cultuurinstellingen en activiteiten. Maar ook artiesten, schrijvers, kunstenaars en anderen hebben vaak steun nodig. Je kan hiervoor gratis een eigen crowdfunding actie opzetten met Steunactie.          

Laden...

Zo werkt crowdfunding voor Kunst en Cultuur

Steunactie is het crowdfunding platform voor projecten, verenigingen en organisaties in de Kunst & Cultuur. Deze creatieve sector is van bijzonder waarde voor mens en maatschappij. Subsidies liggen niet voor het oprapen en veel activiteiten, instellingen, evenementen en projecten kunnen ondersteuning gebruiken. Daarbij is crowdfunding een uitstekende manier om geld hiervoor bij elkaar te krijgen. 

Met Steunactie is het starten van een online geld inzamelactie bijzonder gemakkelijk. En zonder enige risico want je kan geheel gratis een eigen Steunactie pagina opzetten en delen. Je zal verbaasd staan hoe snel en makkelijk je donaties binnen zult krijgen.

Steunactie Stap 2 Actie aanmaken
Steunactie Stap 3 Deel de actiepagina
Steunactie Stap 4 Ontvang donaties
Deel deze pagina