Crowdfunding Kunst en Cultuur

Crowdfunding voor Kunst en Cultuur. Extra steun tijdens de lock down. 

Door het starten van een crowdfunding actie kan je online geld in zamelen voor ondernemingen en organisaties in de kunst en cultuur sector die getroffen zijn door de lock down. We willen allemaal dat onze favoriete theater, museum, toneelvereniging en alle andere mooie kunst en cultuur ook na de coronacrisis blijft bestaan. Je kan gratis een eigen crowdfunding actie op te zetten met Steunactie.      

Laden...

Zo werkt crowdfunding voor Kunst en Cultuur

Steunactie is het crowdfunding platform voor projecten, verenigingen en organisaties in de Kunst & Cultuur. Deze creatieve sector is van bijzonder waarde voor mens en maatschappij. Maar de sector is op dit moment bijzonder hard getroffen door de corona maatregelen en de lock down en hebben dringend extra steun nodig. Het nemen van eigen crowdfunding initiatieven is een uitstekende manier om geld bij elkaar te krijgen. 

Met Steunactie is het starten van een online geld inzamel actie bijzonder gemakkelijk. En zonder enige risico want je kan geheel gratis een eigen Steunactie pagina opzetten en delen. Je zal verbaasd staan hoe snel en makkelijk je donaties binnen zult krijgen.

Steunactie Stap 2 Actie aanmaken
Steunactie Stap 3 Deel de actiepagina
Steunactie Stap 4 Ontvang donaties
Deel deze pagina