Crowdfunding Kunst en Cultuur

Crowdfunding voor projecten in Kunst, Cultuur en Muziek 

Het vinden van financiering voor creatieve projecten, instellingen en organisaties in de kunst, cultuur en muziek sector kan een ontmoedigende taak zijn. Een gemakkelijke en snelle manier om steun en fondsen te werven voor een kunst-, cultuur- of muziekgerelateerd project is via online crowdfunding met Steunactie. Steun je favoriete museum, theater, band/orkest, evenement of kunstenaar, muzikant, schrijver, schilder of andere creatieve persoon of groep door te starten met crowdfunding op Steunactie.     

Laden...

Zo werkt crowdfunding voor projecten in Kunst, Cultuur en Muziek

Artistieke, culturele en muzikale projecten alsook evenementen en voorstellingen spelen een belangrijke rol in de samenleving. Maar deze projecten zijn vaak kostbaar en moeilijk te financieren. Subsidies staan niet altijd voor iedereen open en daarom zijn eigen fondsenwervende initiatieven belangrijk bij de realisatie ervan. Met Steunactie kun je eenvoudig je crowdfunding campagne opzetten en online delen met je netwerk. Je zult verbaasd zijn hoe snel je campagne zich zal verspreiden en hoe snel je donaties zult ontvangen. 

Online fondsenwerving met een crowdfunder op Steunactie is de ideale manier om geld in te zamelen voor je eigen project of dat van anderen. Steun de creatieve sector, of het nu kunst, cultuur of muziek is, en start vandaag nog je eigen crowdfunding fondsenwerving

Steunactie Stap 2 Actie aanmaken
Steunactie Stap 3 Deel de actiepagina
Steunactie Stap 4 Ontvang donaties

Geld inzamelen voor een ander doel?