Crowdfunding Bedrijven

Een crowdfunding actie starten voor bedrijven of zakelijk gerelateerde initiatieven

Door het starten van een Steunactie kan je een online crowdfunding starten voor bedrijven of andere zakelijk gerelateerde doelen die steun nodig hebben. Bijvoorbeeld voor een nieuw project, bedrijf, product of ander initiatief. Of denk aan de horeca, contactberoepen en andere sectoren die getroffen zijn geweest door de corona maatregelen.

Laden...

Crowdfunding voor bedrijven gaat makkelijk met een Steunactie

Bedrijven kunnen om uiteenlopende redenen extra financiële middelen nodig hebben. Bijzonder actueel, juist nu veel bedrijven, zoals de horeca, sportclubs, winkels, contactberoepen, de kunst en cultuur sector en anderen, getroffen worden door de corona maatregelen. Uiteraard kan men geld lenen via traditionele wegen maar dat is lang niet voor elk bedrijf weggelegd. Ook blijken steun maatregelen vaak ontoereikend. Online crowdfunding is een makkelijke en snelle manier om bedrijven en ZZP’ers te helpen door geld in te zamelen.

In een paar stappen zet je gratis een online crowdfunding actie op en kan je meteen beginnen met het ontvangen van donaties door de actie te delen met jouw netwerk en in jouw buurt.

Steunactie Stap 2 Actie aanmaken
Steunactie Stap 3 Deel de actiepagina
Steunactie Stap 4 Ontvang donaties

Geld inzamelen voor een ander doel?