Crowdfunding boek uitgeven

Crowdfunding voor het uitgeven van een boek

Een wens of droom van velen, het uitgeven van een eigen boek, roman of andere literair werk. Een spannend fictie verhaal, een biografie, een verslag van waargebeurde feiten; er zijn zoveel verschillende soorten boeken. Of je nu een boek uitgeeft via een uitgever of in eigen beheer, een dergelijk voornemen kost natuurlijk een en ander. Je kan jou letterkundige project helpen door een crowdfunding actie te starten op Steunactie. 

Laden...

Crowdfunding om jouw boek project te realiseren

Het vinden van financiering voor jou boek project kan een moeilijke taak zijn waar veel tijd mee is gemoeid. Tijd dat je liever besteed aan het schrijven en realiseren van jou uit te geven werk. Een gemakkelijke en snelle manier om geld in te zamelen voor jou literair project is via online crowdfunding met Steunactie. Maak in een paar tellen jouw eigen actie pagina aan en start met het ontvangen van online donaties uit je eigen netwerk en daarbuiten. 

Online fondsenwerving met een crowdfund actie op Steunactie is de ideale manier om geld in te zamelen voor je eigen project of dat van anderen. Steun de schrijvers en auteurs sector en start vandaag nog je eigen crowdfunding op Steunactie! 

Steunactie Stap 2 Actie aanmaken
Steunactie Stap 3 Deel de actiepagina
Steunactie Stap 4 Ontvang donaties

Geld inzamelen voor een ander doel?