Crowdfunding Oekraïne

Hulp aan Oekraïne door Crowdfunding 

Door het starten van een crowdfunding actie kan je online geld inzamelen voor getroffenen van de oorlog in Oekraïne die dringend hulp nodig hebben. Een inzamelactie voor Oekraïne is makkelijk opgezet met Steunactie. Help mensen die het zo hard nodig hebben met een crowdfunding actie op Steunactie.

Laden...

Opzetten van een crowdfunding actie voor Oekraïne

Een humanitaire ramp speelt zich op dit moment af in Oekraïne. Samen kunnen we mensen helpen die getroffen zijn door de oorlog in Oekraïne. Er is hulp nodig op vele fronten. Hartverwarmend om te zien hoeveel initiatieven er worden genomen om mensen aldaar te helpen en te ondersteunen. Met Steunactie is het mogelijk om snel een crowdfunding actie op te zetten voor Oekraïne. En door de wekelijkse uitbetaling bij Steunactie, komt het geld snel daar waar het nodig is. 

Door middel van online crowdfunding actie op Steunactie kan je makkelijk geld inzamelen. Maak in een paar stappen je eigen actiepagina aan en deel met je netwerk en mensen om je heen. Je zult verbaasd staan hoe snel je donaties zult ontvangen. 

Steunactie Stap 2 Actie aanmaken
Steunactie Stap 3 Deel de actiepagina
Steunactie Stap 4 Ontvang donaties

Geld inzamelen voor een ander doel?