Crowdfunding Medisch

Start met crowdfunding voor een medisch doel

Met Steunactie kan je makkelijk en snel een crowdfunding actie beginnen om geld in te zamelen voor medische kosten zoals een behandeling, een operatie of medische ingreep, hulpmiddelen, medicijnen, zorg, handicap of andere medisch gerelateerde kosten.

Laden...

Fondsenwerving voor een medisch noodzaak; zo werkt dat

Wil je geld inzamelen voor een medisch noodzaak of een gezondheidszorg gerelateerd doel? Dat kan snel en makkelijk door crowdfunding te starten - voor bijvoorbeeld een medisch behandeling - om zo donaties te verkrijgen van mensen om je heen. Vaak genoeg zien we dat bepaalde behandelingen, operaties, aanpassingen, zorg of medicijnen niet worden vergoed door de verzekering. Of dat een medische ingreep alleen in het buitenland plaats kan vinden maar dat deze helaas daardoor niet wordt vergoed. Of dat er dure medicijnen of hulpmiddelen nodig zijn die privé moeten worden aangeschaft

Patiënten en dierbaren zitten dan met hun handen in het haar. Hoe moeten we dit financieren? Gelukkig kan je een fondsenwerving actie opzetten op Steunactie en zo veel donaties binnen krijgen uit jouw direct omgeving.   

Steunactie Stap 2 Actie aanmaken
Steunactie Stap 3 Deel de actiepagina
Steunactie Stap 4 Ontvang donaties

Geld inzamelen voor een ander doel?