Crowdfunding Natuur & Milieu

Start nu een crowdfunding actie voor jouw natuur of milieu project

Met Steunactie zet je gratis een eigen crowdfunding actie op zodat je snel geld kunt inzamelen voor een project of doel die te maken heeft met de natuur en/of milieu.  Ontvang donaties voor jouw elk doel dat gerelateerd is aan natuur en/of milieu.

Laden...

Hoe start je een crowdfunding actie voor de natuur of milieu?

Ook zo bezorgd om de natuur en het milieu? De wereld is vooral vandaag de dag kwetsbaar geworden waarbij het behoud en verbeteren van de natuur en het milieu een steeds belangrijkere rol gaat spelen. Gelukkig zijn veel mensen, groepen en organisaties bezig met het in stand houden en verbeteren van de natuur om ons heen. Alle initiatieven en goede doelen gericht op de natuur en het milieu kosten wel veel geld en crowdfunding is in grote mate afhankelijk van giften en donaties van het publiek. 

Uiteraard wil je potentiële donateurs op een zo makkelijk mogelijke manier benaderen en overtuigen om zo geld in te zamelen. Dat kan je doen door een gepersonaliseerde actie pagina aan te maken op Steunactie en zo je eigen crowdfunding te starten voor jouw doel.

Steunactie Stap 2 Actie aanmaken
Steunactie Stap 3 Deel de actiepagina
Steunactie Stap 4 Ontvang donaties

Geld inzamelen voor een ander doel?