Crowdfunding voor een Mollii Suit voor MS en ALS patiënten

Voor een Molii suite   Start een Steunactie

Hulp bij het financieren van een Mollii Suit

Een Mollii Suit kan het leven van mensen met MS (Multiple Sclerose) en ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose) aanzienlijk verbeteren. Dit innovatieve pak helpt bij het verminderen van spasticiteit en het vergroten van de mobiliteit. De kosten voor een Mollii Suit kunnen echter hoog oplopen. Met Steunactie kun je eenvoudig financiële steun ontvangen om een Mollii Suit te bekostigen.

Ons platform biedt een snelle en eenvoudige manier om geld in te zamelen, zonder opstartkosten. Hierdoor kun je de noodzakelijke medische hulpmiddelen aanschaffen die de levenskwaliteit van patiënten verbeteren.

Hoe werkt crowdfunding voor een Mollii Suit?

Wil je een crowdfundingactie starten om een Mollii Suit voor jezelf of een geliefde met MS of ALS te bekostigen? Steunactie is er voor iedereen die de voordelen van dit levensveranderende hulpmiddel inziet, maar te maken krijgt met de hoge kosten.

Met een geldinzamelactie via ons platform kun je donaties ontvangen van vrienden, familie en de gemeenschap. Dit helpt bij het financieren van de aanschaf van een Mollii Suit.

Ben je klaar om te starten met jouw Steunactie?

Start jouw actie