Crowdfunding Speciale Wensen

Start een crowdfunding actie om jouw wens, droom of hobby te realiseren!

Door het starten van een Steunactie kan je online geld inzamelen om jouw lang gekoesterde droom, wens, hobby of ander persoonlijk doel te verwezenlijken. Zamel geld in voor bijvoorbeeld een ‘ik vertrek’ roer om, een droomreis, een B&B, een hobby project of wat voor wens dan ook! 

Laden...

Crowdfunding voor een speciale wens of droom? Zo werkt dat!

Durf te dromen en zorg dat je wensen ook worden uitgevoerd. Iedereen koestert een of meer speciale wensen die ze graag in vervulling willen zien gaan. Of je hebt een sterke passie of hobby die je graag wilt uitvoeren. Start daarom een inzamelingsactie voor jezelf of voor een vriend of familielid die niets liever wil dan zijn of haar droom of wens in vervulling zal gaan. Ideeën en plannen kosten natuurlijk wel geld en daarom kan het starten van een crowdfunding actie een belangrijke bijdrage leveren aan het uitvoeren van je droom. 

Een makkelijke en snelle manier om dit te realiseren is een crowdfunding actie op Steunactie. In een paar stappen zet je gratis een online geldinzamelactie op en kan je meteen beginnen met het ontvangen van donaties.    

Steunactie Stap 2 Actie aanmaken
Steunactie Stap 3 Deel de actiepagina
Steunactie Stap 4 Ontvang donaties

Geld inzamelen voor een ander doel?