Crowdfunding Financiële Hulp

Financiële Hulp door Crowdfunding 

Door het starten van een crowdfunding actie kan je online geld inzamelen voor jezelf of iemand anders die dringend hulp nodig heeft. Een inzamelactie voor hulpbehoevenden is makkelijk opgezet met Steunactie. Help mensen die het nodig hebben met een crowdfunding actie op Steunactie.

Laden...

Opzetten van een crowdfunding actie voor iemand die financiële hulp nodig heeft

Slachtoffer van oplichting en/of fraude, een echtscheiding met nare financiële gevolgen, een gedwongen huisuitzetting, diefstal, schuldsanering, armoede of gewoon domme pech … het zijn slechts enkele voorbeelden van omstandigheden waar mensen in terecht kunnen komen. Niemand wil moedwillig in zo’n situatie belanden; toch zijn er talloze mensen die zich in zo’n situatie bevinden. En dat gun je niemand. Je kan ze helpen door een Steunactie te starten.   

Door middel van online crowdfunding actie actie op Steunactie kan je makkelijk geld inzamelen. Maak in een paar stappen je eigen gepersonaliseerde actie pagina aan en deel met je netwerk en mensen om je heen. Je zult verbaasd staan hoe snel je donaties zult ontvangen. Crowdfunding was nog nooit zo makkelijk! 

Steunactie Stap 2 Actie aanmaken
Steunactie Stap 3 Deel de actiepagina
Steunactie Stap 4 Ontvang donaties

Geld inzamelen voor een ander doel?