Een fietskar voor Marco

Een fietskar voor Marco
Antonella Lefteri

Een kar voor Marco... Samen met het gezin eropuit trekken, wandelen en fietsen.

 

Hallo 😊  Hallo 😊  Hallo 😊  Hallo 😊  Hallo 😊  Hallo 😊  Hallo 😊  Hallo 😊  Hallo 😊 

 

Wij zijn de ouders van Marco, een 9-jarige jongen met Mef2C-syndroom, een genetische afwijking met een achterstand in hersenontwikkeling als gevolg. Marco kan (nog) niet praten, zitten, staan of stappen. Ook spelen is moeilijk omdat hij niet kan grijpen met zijn handen. Ondanks deze beperkingen is hij het zonnetje in huis. 

Nu Marco wat ouder is, wordt het steeds moelijker om aangepaste hulpmiddelen te vinden. Wij willen graag een fietskar voor hem kopen. Deze zijn enkel te vinden in gespecialiseerde zaken voor kinderen met een beperking. We proberen al 2 jaar een financiële tegemoetkoming hiervoor te krijgen en hebben nu pas definitief antwoord gekregen dat onze aanvraag geweigerd is. 

Het is al 2 jaar dat Marco niet meer mee kan op fietstochtjes en daarom hebben we besloten zelf over te gaan op de aankoop van de fietskar.  

De fietskar kost 7400 eur en zou jaren meegaan gezien de grootte. Wij willen deze ook gebruiken voor boswandelingen en wandelingen op het strand. Momenteel doen we dat met de rolstoel en duren die wandelingen heel kort omdat het omwille van het gewicht van de rolstoel, veel te zwaar is.

We starten daarom met een inzamelingsactie om mensen uit te nodigen ons hierbij te helpen onder het motto ‘vele kleine beetjes maken één groot cadeau!’

Heb je nog geen nieuw voornemen voor 2023? Je kan Marco super blij maken met deze kans, en ons ook!

     Dankuwel          Dankuwel           Dankuwel           Dankuwel           Dankuwel           Dankuwel 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 30-01-2023 gestart
4054x bekeken

Actie georganiseerd door:

Antonella Lefteri

Antonella Lefteri

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 30-01-2023 gestart
4054x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog