Een nieuw begin..

Een nieuw begin..

Kinderen helpen aan een nieuwe achternaam, om nare verleden met nare vader te sluiten.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ze (kinderen) dragen nu allemaal de achternaam van hun vader, en willen deze veranderen naar de achternaam van de moeder.

Jarenlang zijn de kinderen gepest, getreiterd. Allemaal om de vader. De vader gaf liever hun geld uit (wat al niet veel was voor een groot gezin) aan de alcohol, dan fatsoenlijke boodschappen en andere dingen voor de kinderen. Van s'ochtends vroeg tot s'avonds laat zat hij aan de drank, er ging wel een kratje bier per dag doorheen. Ze waren bang voor hem, maar durfden niks. En zo ging het jaren door. De kinderen wisten toen niet beter dan dat dit hun vader was. Hij kon het leven vaak genoeg niet meer aan, en gaf dan de kinderen op de kop dat als hij zelfmoord ging plegen, het hun fout was, en hun er de rest van de leven met dat schuldgevoel moesten lopen. Hij deed het nooit, maar zei het wel vaak genoeg.

Gelukkig zijn ze uiteindelijk met hulp van instanties daar weggegaan, en hebben ze jarenlang therapie gevolgd. Maar door hun achternaam worden ze nog steeds dagelijks gepest/herinnerd aan vroeger. Iets wat ze niet willen. Maar het is zo duur voor meerdere personen, daarom wil ik dit voor ze doen.

Een nieuw hoofdstuk voor ze, dat verdienen ze na al die shit die ze hebben meegemaakt.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16-02-2024 gestart
139x bekeken

Actie georganiseerd door:

Elizabeth TR

Elizabeth TR

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16-02-2024 gestart
139x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Familie
Misbruik melden