Een nieuw leven

Een nieuw leven

Ons zoontje een goed leven geven zonder achtervolging en schulden uit het verleden

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ikzelf ondertussen 36 jaar ben enkele jaren geleden in een verkeerde relatie beland . Een man met een alcohol en agressie probleem . Na 8j zat ik er zo diep in en had ik de nodige hulp gevonden eruit te stappen . Maar toen kwam alles uit . Hij had me opgezadeld met een hoop schulden . Na 8j ondertussen in een collectieve regeling heeft hij zelf ondertussen een pracht leven betaald niks aan de collectieve maar blijft wel beschermd heeft een eigen zaak ( café opgestart ) 2 jaar geleden is dit voorgekomen en moest ik nog in collectieve blijven en hij kreeg weer het hand van de rechter boven zijn hoofd voor een nieuwe kans . 

2 jaar later heeft hij ondertussen weer een nieuwe zaak met zijn nieuwe vriendin en word er nog steeds niks betaald aan de collectieve . Ik draai dus volledig op voor mede zijn schulden . Ik ben er ondertussen zoveel jaar van weg en het blijft me achtervolgen . 

Mijn huidige partner en ondertussen man en papa van mijn 4jarig zoontje heeft om mij uit deze problemen zo snel mogenlijk te halen een 2de job bij genomen hij werkt ondertussen voltijds en heeft er nog eens 20 uren bovenop genomen om mij uit de problemen te helpen . 

Maar in plaats van ons uit de problemen te halen met extra werken heeft het ons dieper gestoken in de problemen . Daar kwam na een jaar de brief van de belastingen.  Doordat ik werk en mijn man een voltijdse baan heeft en een deeltijdse job een schuld van 6000 euro aan de belastingen.  

De helft van wat hij verdiend moet per maand naar de belastingen.  Wat niet op schiet om uit de problemen te raken . 

Wee moedig worden we er van mijn man probeerd alles om mij uit mijn verleden te kunnen halen en dan krijg je de belastingen bij de hard werkende mens . 

Ik zou zo graag mijn schulden volledig afbetalen zodat mijn man kan stoppen met de extra job en er gewoon voor ons gezin kan zijn en we dan eens kunnen sparen voor een mooi gezinsreisje met ons zoontje die altijd vraagt . Mama ik zou zo graag eens met het vliegtuig vliegen . Wat mij pijn doet te moeten zeggen wij hebben daar geen centjes voor door een stoute meneer waar mama al haar centen moet aan geven . 

Ik zou zo graag die collectieve en dus ook mijn verleden willen loslaten en gewoon gelukkig zijn met mijn man en kind . 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26-03-2024 gestart
32x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jessica Preenen

Jessica Preenen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26-03-2024 gestart
32x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog