Een nieuwe auto

Een nieuwe auto

Door een jaloers familielid is onze auto in vlammen opgegaan.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Lieve lezer,

Dankjewel voor de tijd die je neemt om ons verhaal te lezen. Alleen dit al betekent veel voor ons.

In 2022 hebben wij na jaren sparen eindelijk onze auto kunnen kopen, hier op ben ik dan ook een baan gaan zoeken wat zorgt voor een redelijk inkomen. Dit was echter wel verder van huis, maar dat moest geen probleem zijn.

Het sparen voor deze auto was geen gemakkelijke opgave, gezien onze beperkte financiële situatie. Mijn vrouw kon door lichamelijk problemen niet meer aan het werk en moest helaas thuisblijven, wel deed zij wat ze kon en werkte zij vanuit huis voor een callcenter, hieruit had zij een minimaal inkomen. Maar zo dankbaar als er zijn namen we dit voor lief. 

Helaas werd mijn vrouw al langere tijd lastiggevallen, wij weten door wie, maar de politie heeft nooit voldoende bewijs gehad. Het was een jaloers familielid. Iemand die geen man en kinderen had en mijn vrouw dit ook niet gunde. Er kwamen dag in dag uit bedreigingen binnen, en op een dag werd een van deze bedreiging werkelijkheid, onze auto is in vlammen opgegaan, vermoedelijk aangestoken. Maar alsnog had de politie niet voldoende bewijs, en konden dan ook niets betekenen buiten het standaard onderzoek om. Daar stonden wij dan, jaren lang gespaard, en daar was niets meer van over… 

Financieel lukt het ons niet om een nieuwe auto te kopen, er is geen spaargeld en doordat ik nu ook niet naar mijn werk kan wordt het steeds lastiger en lastiger. Mijn baas heeft mij een tijd een leenauto gegeven maar deze moest helaas terug.

Je denkt nu wellicht, een auto is een luxe, voor ons(en vele andere) helaas niet, mijn vrouw moet wekelijks naar het zkh, onze dochter moet na school (zit door een beperking verder weg op school, en taxi busjes zijn (nog) niet mogelijk aangezien dit te intensief is voor haar en dan moet ik zelf ook nog naar mijn werk. 

Zou u ons alstublieft willen helpen? Alle kleine beetjes helpen! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17-01-2024 gestart
86x bekeken

Actie georganiseerd door:

Lugi Meterse

Lugi Meterse

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17-01-2024 gestart
86x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog