Een nieuwe vloer Voor kansarmoede organisatie Play it loud vzw

Een nieuwe vloer Voor kansarmoede organisatie Play it loud vzw

Help Play It Loud VZW te Leopoldsburg hun ontmoetingsruimte te herstellen na waterschade.

 


Beste vrienden,

Met een hoopvolle blik wenden we ons tot jullie in een tijd van grote uitdaging voor Play It Loud VZW te Leopoldsburg. Onze geliefde ontmoetingsruimte, het kloppende hart van onze organisatie waar verbinding en samenzijn centraal stonden, heeft te maken gehad met wat waterschade. Maar laten we dit zien als een kans om samen iets positiefs te bereiken!

We zijn vastberaden om onze ontmoetingsruimte te herstellen en weer tot leven te brengen. Laten we samen bouwen aan een plek waar mensen weer kunnen samenkomen, waar de muren weer kunnen trillen van gelach en gesprekken, en waar de kracht van gemeenschap hersteld kan worden.

Met jouw steun kunnen we dit mogelijk maken. Jouw bijdrage, hoe klein ook, zal een wereld van verschil maken voor degenen die afhankelijk zijn van onze programma's en faciliteiten. Samen kunnen we het verschil maken en een lichtpuntje van hoop creëren te midden van deze uitdaging.

Laten we ook stilstaan bij wat Play It Loud VZW zo bijzonder maakt. We onderscheiden ons door een unieke aanpak die gericht is op het wegnemen van drempels en het mogelijk maken van kansen voor iedereen. Van vakantiedrempels tot tewerkstellingsmogelijkheden, onze missie is om mensen met een klein budget en minder kansen te ondersteunen en hen een gevoel van gemeenschap en hoop te bieden.

In onze dagbestedingsprogramma's voor mensen met een beperking streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin individuen kunnen groeien, hun talenten kunnen ontdekken en hun eigen verhaal kunnen vormgeven. Met een ervaren team van professionals in de begeleiding van mensen met een beperking, streven we ernaar om een ondersteunende omgeving te bieden waarin individuen kunnen gedijen en zich kunnen ontwikkelen.

Laten we samen deze uitdaging aangaan en onze gemeenschap van mensen met een klein budget en minder kansen de steun bieden die ze zo hard nodig hebben. Dank jullie wel voor jullie positieve energie en solidariteit.

Met warme groeten,

Team Play it loud vzw 

www.playitloud.be

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 05-04-2024 gestart
184x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Play it loud vzw

Play it loud vzw

Actie georganiseerd door:

Kobe Verachtert

Kobe Verachtert

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 05-04-2024 gestart
184x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog