Eenzaamheid bij 40-plussers

Eenzaamheid bij 40-plussers

Na de zware corona periode zijn er veel mensen in sociaal isolement geraakt. Met ONIEVA willen we mensen weer samen brengen!

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Na de zware corona periode zijn er veel mensen in sociaal isolement geraakt. Voor velen is het niet evident om nieuwe mensen te leren kennen in de buurt en zo weer een gelukkiger leven te leiden. Vooral voor 40-plussers kan dit moeilijk zijn.

Om deze reden hebben Tine en Manou het gratis online platform “ONIEVA” (lees on-y-va) opgericht. Hierop kunnen mensen een profiel aanmaken en activiteiten vinden in hun buurt om aan deel te nemen. Dit kan variëren van een Quiz-avond tot een aperitief op het strand, sport sessies en nog zoveel meer. De leden kunnen ook zelf een activiteit op het platform plaatsen. Stel dat je zin hebt om een wandeling te maken op een mooie dag, dan kan je die wandeling op het platform plaatsen en kunnen andere mensen zich aansluiten bij deze wandeling. Op die manier kan je gemakkelijk mensen leren kennen in de buurt die dezelfde interesses delen. 

We willen het platform graag gratis houden zodat het voor iedereen toegankelijk is en zoveel mogelijk mensen kan helpen om hun sociaal leven opnieuw naar een hoger niveau te tillen en zo ook weer gelukkiger door het leven te kunnen gaan. 

Het oprichten van het platform en ook het onderhouden hiervan kost echter geld. Hiervoor vragen wij dus graag wat financiële steun. 

Alle beetjes helpen om het platform zo groot mogelijk te maken en zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen in België.

Aan alle mensen hartelijk dank voor jullie donatie!

Tine en Manou

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 15-08-2022 gestart
394x bekeken

Actie georganiseerd door:

Manou De Brabander

Manou De Brabander

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 15-08-2022 gestart
394x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog