Elke dag brood en water.

Elke dag brood en water.

In elke provincie een brood water en koffie punt voor arme gezinnen en dakloze.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Naar aanleiding van de eerste behoefte en omdat de voedselbank niet iedereen bereikt is dit idee tot stand gekomen. 

We willen in elke provincie minimaal 1 punt voor dagelijks vers brood en water. dit is het minimale wat iemand nodig heeft om te overleven en wat er voor zorgt dat mensen niet hoeven stelen voor hun eten. 

Het streven is om dit minimale aan te bieden voor iedereen die dat nodig heeft., Dit kan sporadisch zijn of omdat iemand niet uitkomt die maand met zijn inkomen, maar ook die bekende dakloze die na een dag niet eten uit de supermarkt steelt of zijn kostje tussen het vuilnis moet zoeken en wat dacht je van die moeder die niet weet wat ze haar kind moet meegeven naar school !
 

Wij willen in elke provincie een plekje maken waar iemand de gehele dag terecht kan voor een vers brood en b.v potje jam en een fles water. we willen dit punt maken in bv een bestaande supermarkt of gemeentehuis of een dergelijk bereikbaar punt. 

Het opgehaalde geld zal gebruikt worden om bekendheid te vergaren en dit initiatief te promoten, zodat degen die ons nodig hebben ons ook kunnen vinden. 

voor de producten zelf hopen we op steun van de provinciale ondernemers en inzamelingen. voor enkele provincies hebben we al mooie beloftes van fantastische ondernemers en hopen dit straks in alle provincies met veel meer ondernemers voor elkaar te krijgen. 

Wij hebben ook al enkele vrijwilligers die toegezegd hebben hier hun steentje in te willen bijdragen. Maar hier hebben wij er nog veel meer voor nodig!

wij zijn ervan overtuigd dat dit een  toevoeging is voor een schrijnend probleem.  En niet iedereen maakt gebruik of kan gebruik maken van de voedselbank.
 

Omdat dit project vooral op liefdadigheid draait hopen wij met een goede start het verder intern in de provincie zelf te kunnen provide. Ook voor de evt restanten van de producten zal er naar een passende oplossing gezocht worden. 

Wij vinden dat niemand en vooral kinderen en ouderen niet met honger naar bed horen gaan.  
 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20-09-2023 gestart
67x bekeken

Actie georganiseerd door:

Cheryse Guicherit

Cheryse Guicherit

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20-09-2023 gestart
67x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog