Emy naar het WK ironman 70.3 in Lathi, Finland!

Emy naar het WK ironman 70.3 in Lathi, Finland!

Dit is een droom die uitkomt om te mogen starten op het WK ironman 70.3. Help jij mij deelnemen aan deze toffe ervaring?

 

Zoals vele weten is mijn passie triathlon. Afgelopen zondag werd ik 2e in mijn leeftijdscategorie tijdens de wedstrijd in Jönköping, Zweden. Met een tijd van 4:57:46 heb ik mij geplaatst voor het WK ironman 70.3 in Lathi! Deze vind plaats op zaterdag 26 augustus. Die dag ben ik ook te volgen via de Ironman-app!

Zoals vele weten, moet ik hard werken om klaar te zijn voor deze mooie inspanning. 

Voor dag en douw wordt regelmatig getraind. Waarna ik met veel enthousiasme mijn leerlingen van SBO de Regenboog plezier laat beleven en vertrouwen geef in het sporten. Zondags ben ik vaak te vinden als wegkapitein bij de Triathlon Vereniging Arnhem.  

De trip brengt genoeg kosten met zich mee. Help jij mij in het organiseren van deze mooie uitdaging? Vanzelfsprekend zal ik regelmatig wat posten op mijn Instagram en Polarsteps waarin ik mijn weg naar het WK in beeld breng. 

Ben je onderdeel of heb je een bedrijf die mij een groter bedrag wil sponsoren zijn er altijd mogelijkheden om jouw bedrijf in de spotlight te zetten! Hierover kunnen we altijd persoonlijk contact hebben.

Mijn doel is geen winst te maken. Al het opgehaalde geld wordt gebruikt voor dit evenement (reis, reisaccommodatie, kosten deelname en overige benodigdheden tijdens de racedag). Geld dat overblijft doneer ik aan ‘Het gehandicapte Kind’ zodat meer kinderen met plezier kunnen deelnemen aan de sport die bij hun past. Wat voor mij enorm belangrijk is! 

Instragam: 
https://www.instagram.com/emytheunissen/ 

Polarsteps: https://www.polarsteps.com/EmyTheunissen234/7902966-road-to-lathi-wk-ironman-70-3?s=714de333-5660-4474-b727-8d58580e0b68 

Ik heb er al heel veel zin in en hoop jullie op de hoogte te kunnen houden van mijn weg naar het Lathi!

Liefs Emy

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13-07-2023 gestart
1091x bekeken

Actie georganiseerd door:

Emy Theunissen

Emy Theunissen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13-07-2023 gestart
1091x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog