Fictieve Vesder Fuif tvv slachtoffers van overstromingen Wallonië 2021

Fictieve Vesder Fuif tvv slachtoffers van overstromingen Wallonië 2021
Frank Fourneau

Met deze fictieve fuif hopen we zoveel mogelijk kleine bedragen te verzamelen om zo toch een mooi totaalbedrag te behalen.

 

Beste mensen,

Bijna 2 jaar na de dodelijke overstromingen in 209 (!) gemeenten in Wallonië in juli 2021, is de toestand ginder in bepaalde gebieden nog steeds erg schrijnend. Er dient nog veel puin geruimd te worden, er is geen elektriciteit, geen drinkbaar water, geen voedsel,…

Iedereen heeft de verschrikkelijke beelden 2 jaar geleden gezien. Maar 2 jaar is natuurlijk lang, en deze zijn nu al naar de achtergrond verdrongen. Toch zijn er nog steeds Waregemnaars die elk of om de 2 weekends naar de getroffen gebieden rijden om te gaan helpen waar de nood het hoogst is. Gelukkig dat er nog zo'n mensen bestaan, of de toestand was daar nog erger. En neen, dit is geen druppel op een hete plaat. Dit is een welgemeende chapeau voor al deze vrijwilligers!!!

Vandaar deze “ludieke” actie: ik organiseer een fictieve fuif waarvoor u een fictieve toegangskaart kan kopen tussen 1€ en 5€. Hoe hoger het bedrag dat u stort, hoe dichter u bij de fictieve DJ's staat (en geloof mij, het zijn knapperds)!!!

De netto opbrengst van deze actie zal bezorgd worden aan vrijwilliger Jürgen Naert uit Waregem. Waarom precies Jürgen? Daar is geen specifieke reden voor, het kon elke vrijwilliger zijn, en eigenlijk is het ook niet van belang welke vrijwilliger het geld krijgt, zolang het maar goed besteed wordt.

Nog eens voor alle duidelijkheid: het gaat over een fictieve fuif, elke persoon die doneert beseft dat deze fuif in werkelijkheid niet doorgaat. Maar ik hoop dat iedereen het ludieke ervan inziet, zodat we toch het vooropgestelde doel behalen. Vanwege alle Waregemse vrijwilligers voor Wallonië: bedankt!!!

 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23-03-2023 gestart
314x bekeken

Actie georganiseerd door:

Frank Fourneau

Frank Fourneau

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23-03-2023 gestart
314x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog