Financiëel steuntje voor Driss die alles kwijt is in brand

Financiëel steuntje voor Driss die alles kwijt is in brand
Kathy Van Driessche
Deel deze actie

Een financiëel steuntje voor Driss voor het aanschaffen van bep dringende spullen. Alle kleine beetjes helpen en zijn welkom.

172 donaties
90%
€ 8.130 van € 9.000 ingezameld

Zondag 6 februari zijn drie woningen van een gezin uitgebrand in Lokeren. Een jongeman Driss verloor ALLES. Deze familie ligt me nauw aan het hart. Om deze familie een kleine steun te kunnen geven, kunnen alle beetjes van solidariteit helpen. Een financieel extraatje om de meest dringende zaken te kunnen aankopen is zo welkom. Super hartelijk bedankt op voorhand ♥

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 07-02-2022 gestart
8203x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Kathy Van Driessche

Kathy Van Driessche

172 donaties
90%
€ 8.130 van € 9.000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 07-02-2022 gestart
8203x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

“Rookmelder heeft mijn broers leven gered”: Ziko Ouchchen, bekend van Big Brother, over verwoestende brand in Bosmanstraat

07 Feb 2022

LOKEREN - De uitslaande brand die zondagnamiddag verschillende rijhuizen van de familie Ouchchen verwoestte in de Lokerse Bosmanstraat kende bijna een fatale afloop voor één van de zoons. “Een rookmelder heeft mijn broer Driss net op tijd uit zijn slaap gewekt”, zegt Ziko Ouchchen, die vorig jaar nog deelnam aan Big Brother. Vrienden hebben een solidariteitsactie op poten gezet voor de getroffen familie

Het Laatste Nieuws

Na verwoestende brand in Lokeren: steunactie opgezet voor slachtoffer

07 Feb 2022

LOKEREN - Vrienden en buurtbewoners zijn een steunactie gestart voor de bewoner van een van de huizen die zondag getroffen werd door een zware uitslaande brand in de Bosmanstraat in Lokeren. “Driss verloor alles”, zegt Kathy Van Driessche, die een crowdfundingactie opstartte.

Nieuwsblad

Zware uitslaande brand verwoest twee rijwoningen in centrum van Lokeren, één persoon in levensgevaar

06 Feb 2022

LOKEREN - Een zware brand heeft zondagmiddag twee rijhuizen verwoest in het centrum van Lokeren. Eén persoon werd met een ernstige rookintoxicatie naar het ziekenhuis overgebracht. Volgens het parket van Oost-Vlaanderen is hij in levensgevaar. Over de oorzaak van de brand is voorlopig nog geen duidelijkheid.

Het Laatste Nieuws

Twee rijhuizen vernield door hevige brand in centrum Lokeren

06 Feb 2022

In het centrum van Lokeren zijn al zeker twee rijhuizen verwoest door een hevige brand. Minstens één persoon raakte bevangen door de rook en moest naar het ziekenhuis worden overgebracht. Over de oorzaak van de brand is voorlopig nog geen duidelijkheid. Of er ook nog andere slachtoffers zijn, is ook nog niet geweten. Dat kan de brandweer pas achterhalen wanneer ze stoppen met blussen.

TV Oost (TVO) Oost Vlaanderen

Zware woningbrand in Lokeren: minstens één gewonde

06 Feb 2022

LOKEREN - Zondagnamiddag kort na 15 uur is er een hevige brand uitgebroken in de Bosmanstraat in het centrum van Lokeren. Bij aankomst van de opgeroepen brandweer ging het om een uitslaande brand die gepaard ging met een grote rookpluim die over een groot deel van de stad zichtbaar was.

Nieuwsblad

Zware brand in rijhuis in Lokeren: twee woningen volledig uitgebrand

06 Feb 2022

In Lokeren heeft het deze middag zwaar gebrand in Bosmanstraat, in het centrum van de stad. Twee woningen zijn volledig uitgebrand. Een bewoner is in het ziekenhuis opgenomen met een zware rookvergiftiging. Over de oorzaak is nog niets bekend.

VRT NWS
Andere acties in: Brand
Misbruik melden