Financiële problemen

Financiële problemen

Moeder van 3 door anderen in de put

 

Lieve mensen, 

Ik zou graag een steunactie organiseren voor men hartsvriendin die zo diep in de put zit doordat ze goedgelovig is geweest naar anderen toe. 
Ze is een mama van 3 kindjes en heeft altijd hard gewerkt. Echter waren er mensen in haar leven gekomen die misbruik maakten van haar goedheid. 
Beloften werden nooit nagekomen en hierdoor kwam ze in een enorme schuldenberg terecht. Ik als hartsvriendin heb er nooit iets van meegekregen en dit komt omdat ze dacht dat ze het alleen wel  aankon maar niets is minder waar. 4 jaar geleden kreeg ze epilepsie door alle stress die ze ervaart omwille van de druk die ze heeft mbt de schulden. Daardoor kan ze momenteel ook niet werken omdat haar gezondheidstoestand gewoon niet stabiliseert. Nu heeft ze me eindelijk openlijk durven vertellen dat ze in deze put zit en ik wil haar dus heel graag helpen maar alleen gaat het mij niet lukken. 

De goedgelovigheid had ook een achterliggende reden, ze is als jong meisje jaren aan een stuk misbruikt geweest en dit heeft ze nooit kunnen verwerken. Haar manier van overleven was mensen met helaas slechte bedoelingen te omarmen en te willen helpen om op die manier de liefde en aandacht te krijgen die ze jaren niet gekregen heeft. Maar dit ontplofte in haar gezicht. 
Ik zou zo graag willen dat ze uit deze diepe put geraakt, alle kleine beetjes kunnen al helpen. Ze heeft schulden bij verschillende instanties en ook privé schulden bij naasten die ze gewoon niet meer kan betalen. 

Wie helpt me mee mijn hartsvriendin uit deze diepe put te halen? Al ik het maar voor 1 deel van de schulden alle kleine beetjes kunnen echt helpen. 
 

Ik hoop oprecht dat er mensen zijn die kunnen helpen. 

Ze weet dat ik een inzamelactie oogestart heb maar ze schaamt zich zo erg dat ze weer erg in zichzelf gekeerd is. 
 

Haar medische toestand geraakt ook niet gestabiliseerd omwille van de stress dat een enorm grote trigger is en blijft. De Medische kosten blijven ook oplopen dus het is en blijft een vicieuze cirkel.  
 

Ik weet niet goed wat ik nog meer kan schrijven want sta zelf machteloos aan de zijlijn te kijken.  

Heel veel liefs, 

Een bezorgde hartsvriendin 🙏
 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 05-01-2024 gestart
94x bekeken

Actie georganiseerd door:

Moeder Van drie

Moeder Van drie

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 05-01-2024 gestart
94x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog