Free & heal Baltazar

Free & heal Baltazar
Claudia Kottas

Baltazar staat te koop. Hij is erg mager, heeft verschillende bijtwonden, rotte tanden en kromme poten.

 

VZW Backbone is een kleine non profit organisatie die zich inzet voor dieren die door hun uiterlijk, medische toestand of leeftijd minder kans maken op een leuke nieuwe thuis.

Dit is het verhaal van Baltazar:

We kwamen hem tegen bij een handelaar die hem zelf nog maar enkele dagen heeft. Baltazar is 10 jaar oud en wordt te koop aangeboden. Hij heeft verschillende littekens en bijtwonden over zijn lichaam. Dit zou zijn omdat hij altijd tussen koeien gestaan heeft (volgens de verkoper).

Baltazar is erg mager en lusteloos. Zijn pootjes staan krom en hij heeft enkele zwarte tanden. Hij zal eerst enkele maanden moeten aansterken voordat hij naar een tandarts kan. We willen Baltazar graag vrij kopen en alle medische zorgen geven zodat hij niet meer geplaagd wordt en gewoon gelukkig en vrij kan zijn. We hebben een weide ter beschikking waar hij in quarantaine kan maar we moeten deze nog omheinen. De dierenartskosten voor vaccinaties, zijn ontstoken oog, ontworming, tandverzorging, hoefjes verschillende keren kappen om zijn pootjes recht te krijgen, krachtvoer en extra mineralen worden geraamd op 3000 Euro. Daarnaast moeten we hem nog kopen en materialen voorzien voor een omheining. Alle centjes groot of klein maken een verschil voor deze arme stakker.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 02-04-2023 gestart
1532x bekeken

Actie georganiseerd door:

Claudia Kottas

Claudia Kottas

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 02-04-2023 gestart
1532x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog