Geef een moeder hoop: Help mij afstuderen!

Geef een moeder hoop: Help mij afstuderen!

Steun een moeder van 34 in haar laatste jaar studie na verlies van baan & financiering. Help haar gezin en droom te behouden

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Op 34-jarige leeftijd worstel ik om mijn gezin te onderhouden en mijn opleiding af te ronden, nadat ik mijn baan verloor tijdens de pandemie. Met een dochtertje van 2 jaar oud en mijn partner die drie banen heeft, is het leven een constante strijd geworden. Tijdens mijn tweede jaar van mijn opleiding via de VDAB, werd ik onverwacht zwanger omdat mijn spiraal verschoof. Dit resulteerde in het missen van een schooljaar en een extra last op mijn schouders.

Nu, terwijl ik mijn laatste jaar van mijn opleiding zou moeten afronden, heeft de VDAB besloten om de financiering stop te zetten omdat ik mijn toegewezen drie jaar ‘gebruikt’ heb, inclusief het jaar van mijn zwangerschap. Ik ben gedwongen om fulltime te werken, te studeren en voor mijn gezin te zorgen, terwijl we in een kleine woning wonen. Ik heb alles geprobeerd, van het verkopen van onze bezittingen tot het nemen van extra banen, maar het is gewoon niet genoeg.

De last op mijn schouders wordt steeds zwaarder. Ik kan me niet meer concentreren op school en elke dag lijkt een worsteling. Maar ik ben er bijna. Nog één jaar en ik kan een betere toekomst bieden voor mijn kind. Ik smeek om jullie hulp. Elke donatie, hoe klein ook, brengt me een stap dichter bij het verwezenlijken van mijn droom. Help alsjeblieft een moeder haar weg naar een betere toekomst te vinden. Dank je wel.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12-04-2024 gestart
41x bekeken

Actie georganiseerd door:

D S

D S

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12-04-2024 gestart
41x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog