Geef Judy een Kans

Geef  Judy een Kans

"Onze geliefde kat Judy hebben we met veel liefde en zorg uit een dierenasiel gehaald. haar achterpootjes zijn verlamd

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

"Onze geliefde kat Judy hebben we met veel liefde en zorg uit een dierenasiel gehaald. Alles leek goed te gaan, totdat we recent ontdekten dat Judy plotseling verlamd was aan haar achterpoten. Judy is slechts 2 jaar oud. Dit nieuws kwam als een schok, vooral omdat ik onlangs mijn baan heb verloren en we nu nauwelijks de huur kunnen betalen.

Na een uitgebreid onderzoek bij de dierenarts werd duidelijk dat Judy een ernstig ruggengraatletsel heeft opgelopen, waardoor haar achterpoten verlamd zijn geraakt. De dierenarts heeft ons geadviseerd om Judy zo snel mogelijk een chirurgische ingreep te laten ondergaan om de druk op haar ruggenmerg te verlichten en haar de beste kans op herstel te geven.

Helaas zijn de kosten voor deze operatie aanzienlijk hoog en overstijgen ze momenteel onze financiële mogelijkheden. Ik ben vastbesloten om Judy de zorg te geven die ze nodig heeft, maar ik kan dat niet alleen. Daarom vraag ik nu om uw steun en hulp in deze moeilijke tijd.

Elke bijdrage, hoe klein ook, kan een groot verschil maken voor Judy's welzijn en herstel. We zijn dankbaar voor alle steun die we kunnen krijgen, of het nu financieel is of door het delen van dit bericht om meer bewustzijn te creëren. Judy is een belangrijk lid van ons gezin en verdient een kans op een gezond en gelukkig leven.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat Judy de medische zorg krijgt die ze nodig heeft en dat ze weer kan genieten van haar speelse en levendige persoonlijkheid. Namens Judy en ons hele gezin, hartelijk dank voor uw genereuze steun en medeleven."

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26-03-2024 gestart
64x bekeken

Actie georganiseerd door:

Arunas Jonikas

Arunas Jonikas

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26-03-2024 gestart
64x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog