Geef kinderen met diabetes type 1 een dag vol plezier en ontspanning

Geef kinderen met diabetes type 1 een dag vol plezier en ontspanning

Een dag om nooit te vergeten: help ons een evenement te organiseren voor kinderen met diabetes type 1

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ik wil graag jullie aandacht vragen voor een belangrijk initiatief: een evenement voor kinderen met diabetes type 1. Diabetes type 1 is een auto-immuunziekte die steeds meer voorkomt onder kinderen en het is tijd om hier iets aan te doen.

Als ouder van een kind met diabetes type 1 weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goede zorg en ondersteuning te krijgen. Daarom wil ik graag samen met jullie een evenement organiseren waar kinderen met diabetes type 1 een dag vol plezier en ontspanning kunnen beleven. Het doel van dit evenement is om hen te laten zien dat ze niet alleen zijn en om hen te helpen hun ziekte beter te begrijpen. Kinderen en hun familie kunnen gratis deelnemen aan dit evenement.

Wat mag je verwachten deze dag?

Op deze dag valt er voor jong en oud van alles te beleven. Voor de kinderen hebben we leuke spelletjes, springkastelen, optredens en nog veel meer leuke activiteiten. Terwijl zij zich onder het toezicht van onze vrijwilligers, verpleegkundigen en medewerkers helemaal kunnen uitleven.

Maar dat is nog niet alles! Ook de ouders kunnen genieten van een middag vol inspiratie met boeiende sprekers, zoals Talitha Paauwe, Sam Mebius, Ronnie Van der Linden en Dr. Inge Van Boxelaer. Zij zullen jullie voorzien van leuke tips en tricks en de laatste innovaties op het gebied van diabetes.

En uiteraard zorgen we gedurende de dag voor gezonde snacks en drankjes, zodat iedereen vol energie blijft. We sluiten de dag af met heerlijke, verse broodjes, om nog even gezellig na te kunnen praten.

Om dit evenement te kunnen organiseren hebben we jouw steun nodig. Samen kunnen we ervoor zorgen dat deze kinderen de dag van hun leven hebben en dat ze weten dat ze er niet alleen voor staan.

Elke donatie, groot of klein, is welkom. Laten we samen een verschil maken voor deze kinderen!

Alvast bedankt voor jullie steun.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27-03-2023 gestart
121x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Diacé

Diacé

Actie georganiseerd door:

Nick Van der Hallen

Nick Van der Hallen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27-03-2023 gestart
121x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog