Geflest door rijschool Sassenheim

Geflest door rijschool Sassenheim

Ik ben genept door rijsschool Sassenheim hij heeft me zelfvertrouwen en mijn geld afgepakt en ik wacht al een jaar op me geld

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hooi ik ben Verena Brouwer 

Even kor: ik ben genaaid door me rijschool ik heb een pakket vorig jaar afgesloten ik heb 3 lessen gehad tussen aug en nov en moet nog me geld terug geven.

iets meer uitleg: ik had hem gezien via internet ik had speciaal gezocht op mensen met faalangst nadat hij op les 2 aangaf dat ik gewoon over die angst heen moest stappen. Jaa als het zo simpel was dan had het mijn een hoop stress gespaard gebleven. Hij kon ook boos worden. Het heeft mij zelfvertrouwen niet geholpen.

Ik ben eind aug 2021 begonnen en nov 2021 gestopt en 3 lessen gehad hij was of ziek, of op vakantie of corona of een klapband enz enz Er waren altijd smoesjes.

Toen ik stopte moest ik een half pakket terug geven. Maar dat vind ik niet oké waarbij ik naar juridische loket ben geweest die gaf mij gelijk en ik zou alleen maar de gevolgde lessen moeten betalen. daarna hulp ingeschakeld van de bond die heeft brieven gestuurd en gemaild enz enz niks geen reactie nu een jaar later ben ik het zat en had ik eigenlijk de hoop op geven tot ik een artikel tegen kwam van dat ik niet de enige ben! 
 

ik hoop mensen op deze te kunnen waarschuwen en iets van mijn zelf gespaarde geld terug te krijgen!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 02-01-2023 gestart
403x bekeken

Actie georganiseerd door:

Verena Brouwer

Verena Brouwer

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 02-01-2023 gestart
403x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog