Geld inzamelen voor ons nichtje

Geld inzamelen voor ons nichtje
Chantal Reek

IVM uit huis plaatsing, woont zij nu op een woongroep en heeft geen/weinig financiële ondersteuning. vragen wij om hulp!

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Lieve  allemaal, 

dit ons verhaal in een notendop. Ons nichtje inmiddels 13 jaar. Heeft aantal jaar bij ons in huis gewoond en daarna terug geplaatst bij haar moeder. Helaas is ging dit toch weer niet goed. ze heeft ons verboden contact te zoeken met ons nichtje. En heeft daar alles aan gedaan. Maar na aantal jaar zoeken hebben we haar gevonden. en blijkt ze weer uit huis geplaatst te zijn. Ditmaal op een woongroep. Hier verblijft zij al zo’n 6 maanden. Maar er is gebrek aan financiële hulp. Dit omdat haar moeder dit moet doen maar die kan dat helemaal niet. 
Zij slaapt daar door al die maanden al op de grond met een matrasje en heeft ook geen veilige kleding kast. Die valt bijna uit elkaar. Wij kunnen af en toe financiël iets bij springen maar niet voor zulke grote uitgavens. Wij mogen haar gelukkig weer bezoeken en hopelijk kan in de toekomst weer in ons gezin erbij komen. Maar tot die tijd zouden we haar graag verrassen met nieuwe spullen voor haar kamer, maar ook kleding en schoenen, verzorgingsproducten en noem het maar op.

Daarom hopen we op jullie hulp. Elke euro die u kunt missen is bij ons goud waard om dit meisje een lang op haar gezicht te toveren. 
 

Onze dank is groot… 

❤️❤️❤️

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28-03-2023 gestart
111x bekeken

Actie georganiseerd door:

Chantal Reek

Chantal Reek

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28-03-2023 gestart
111x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Familie
Misbruik melden