Gescheurde kruisband

Gescheurde kruisband
Latoya Bo

Hallo ik heb een hele lieve hond met weer een gescheurde kruisband andere poot was 3 maanden geleden.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Lieve mensen,

Dit is de eerste keer dat ik hulp moet vragen ik heb altijd alles zelf geregeld alleen nu ga ik het gewoon niet redden het doet mij verschrikkelijk pijn.

November 2022 was ik met mijn hond lekker aan het wandelen in het bos uit het niets kwam zij mank terug lopen, ik dacht dit is niet goed ik kijk even hoe de nacht loopt anders bel ik morgenochtend meteen de dierenarts,  helaas was zij nog steeds mank. Uiteindelijk bij de dierenarts was haar kruisband licht gescheurd, misschien was het nog te redden met 2 prikken in haar poot, gelukkig liep ze na 2 dagen weer goed ik was super blij! Ik moest wel met haar rustig aan doen, ik dacht na 6 weken nu moet ze toch wel weer kunnen rennen 'na overleg met de dierenarts ' mocht ze zeker weer rennen,  en helaas.. meteen gescheurd. Toen weer terug naar de dierenarts weer prikken en pijnstillers 3 weken erna de operatie ik heb kei en keihard gespaard mocht er wat gebeuren met mijn hond dat het geld er ligt. Gelukkig kon ik haar laten helpen. Meteen een orthopedische honden kussen gekocht zodat ze daar kon herstellen de operatie 6 weken volledig rust en erna 2 weken opbouwen, tussendoor een ontsteking aan haar wond terug naar de dierenarts en er is een hap genomen van haar wond en op kweek gezet, weer aan de antibiotica.. gelukkig na een paar dagen werd het weer rustig.

Sinds vorige week was het 16 weken geleden van haar operatie, ik wilde toch rustig aan doen en ben het vanaf 14 weken na de operatie gaan opbouwen dat ze weer hele stukken ging lopen het ging helemaal goed zij blij ik blij! Ik dacht vorige week ik koop een 10 meter lijn we gaan het rustig aan met rennen opbouwen, ze was zo blij! Als die maanden rust eindelijk mocht ze weer rustig aan rennen ze was zo blij! Alleen savonds begon haar andere poot, ik dacht nee! Dit is waarschijnlijk spierpijn ik wacht een dagje af. Helaas bleef zij toch mank lopen, ik heb de dierenarts gebeld ik mocht de dag erna gelijk komen, de dierenarts heeft haar onderzocht en helaas deze poot heeft ook een gescheurde kruisband wat verschrikkelijk!! 2 spuiten in der poot en pijnstilling meegekregen, zij moet over 3 weken geopereerd worden 7 augustus. 

Ik heb helaas nu het geld niet om haar te laten helpen ik heb wel de afspraak al gemaakt in de hoop voor haar het bijelkaar te krijgen. Vandaar vraag ik de hulp in de hoop dat zij op 7 augustus toch geopereerd kan worden. 

Mijn hart breekt als ik er weer op 3 poten zie lopen en hoe zielig zij kijkt het is echt verschrikkelijk. 

Ik hoop voor mijn lieve lieve hond dat het gaat lukken!.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22-07-2023 gestart
82x bekeken

Actie georganiseerd door:

Latoya Bo

Latoya Bo

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22-07-2023 gestart
82x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden