Gestolen fiets van alleenstaande mama

Gestolen fiets van alleenstaande mama

Kaylee en haar 2 dochtertjes zijn het slachtoffer geworden van een diefstal.

 

Lieve iedereen,

Mijn vriendin Kaylee is het slachtoffer geworden van een diefstal. Een diefstal met grote emotionele gevolgen voor haar en haar 2 dochtertjes. Mama had namelijk een fiets waar ze samen met haar 2 lieverds mee kon gaan fietsen, iets wat ze dagelijks deden met het mooie weer. Helaas hebben stoute mensen heel veel traantjes op het gezicht van de kleintjes én mama gebracht, want ze hebben hun ontspanning gestolen.

Één van de dochtertjes zei tegen mama: “Je moet meteen een nieuwe kopen!”. Helaas heeft mama Kaylee momenteel de financiële middelen niet om meteen een nieuwe fiets voor de deur te toveren, want deze bike betaal je al snel €3500. En voor een alleenstaande mama die hard werkt voor haar kids, is dit lang sparen om terug te kunnen fietsen. Dat alles heel erg duur is geworden hoef ik jullie niet uit te leggen, maar voor alleenstaanden natuurlijk nog een stukje moeilijker.

Daarom wil ik vragen of er hier mensen zijn met een groot hart die willen helpen om deze topmama en haar kindjes terug mee op pad te krijgen. Samen kunnen we zorgen dat er weer opnieuw wat ontspanning kan komen.

Alle beetjes helpen en ik ben zeker dat ze allemaal eeuwig dankbaar zullen zijn door de liefde die ze van jullie krijgen in de vorm van een kleine (of grote) gift.

Alvast enorm bedankt voor uw steun.

 

Liefs,
Mandy.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27-05-2023 gestart
1171x bekeken

Actie georganiseerd door:

Mandy Rosier

Mandy Rosier

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27-05-2023 gestart
1171x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog