Gezin in moeilijkheden

Gezin in moeilijkheden
Damien Post
Deel deze actie

Gezin met 2 jongen kinderen met een opbouwende schuld die niet normaal verholpen kan worden.

2 donaties
€ 10 van € 25780 ingezameld

Hallo vriendelijke Steunders,

Wij zijn een gezin met 2 jonge kinderen, de jongste is 0 en de oudste is 7 jaar. ik zelf ben een man van 31 en vriendin is 33 jaar. Met ze alle wonen wij in een te klein appartement met maar 2 slaapkamers en alles staat op gestapeld in de gang omdat er geen opbergruimte is. Daarom is het voor ons essentieel om in een normaal gezinswoning te kunnen wonen. Dit word ons niet gegund door de oplopende schulden.

Ik zelf werk 6 dagen in de week, van vroeg tot laat, om alles te kunnen en blijven te betalen. Zelfs met deze werkuren krijgen wij het niet voor elkaar om de schuld op te lossen. Door deze schuld zitten er ook al 7 jaar geen vakantie plannen voor ons gezin in.

De schuld is begonnen, toen ik het idee had om een eigen zaak te beginnen, dit was door allerlei verschillende partijen goed gekeurd, maar helaas kreeg ik het maar niet van de grond. Waardoor er dus een schuld is ontstaan. Deze schulden wilde ik per direct aflossen, maar in deze tijd kon ik geen werk vinden om dit te doen. Uiteindelijk heb ik op eigen kracht en eigen middelen een cursus weten te volgen en hier werk in kunnen vinden. Sindsdien ben ik elke dag van de week aan het werk om alles te kunnen betalen en te onderhouden. 

Mentaal moet ik doorzetten voor mijn gezin, maar ik kan de druk en stress af en toe niet aan. Gelukkig kan ik wel een goed rondje lopen om even me hoofd leeg te maken en even nergens meer aan te denken. Zodra ik weer thuis ben ga ik weer zitten achter mijn pc om weer verder te werken.

Vakanties daar dromen wij van, en verhuizen zit er helemaal niet in. Probeer eens telefoon abonnement afsluiten met een BKR codering. Dit moet opgelost worden voor mij en vooral voor mijn gezin.

Ik vraag jullie om een kleine bijdragen dat het verschil van ons geluk kan maken, alle beetjes helpen echt bij ons. Dit bedrag word echt alleen gebruikt om uit de schulden te komen en weer met een schone lei te kunnen beginnen.

Alvast vriendelijk bedankt voor uw tijd en liefdevolle donatie.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 30-05-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Damien Post

Damien Post

2 donaties
€ 10 van € 25780 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 30-05-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog