Grote stal bij zorgboerderij verwoest

Grote stal bij zorgboerderij verwoest
Chantal Van Ham

 

Op 24 april 2024 werd het hartverscheurende nieuws ons bereikt: een verwoestende brand heeft het levenswerk van mijn oom en tante in Hazerswoude volledig vernietigd. De ravage is onbeschrijflijk en zonder externe hulp zullen zij nooit in staat zijn om opnieuw op te bouwen wat zij met zoveel toewijding hebben opgebouwd.

De brand heeft de stal die deeluitmaakt van een zorgboerderij verwoest, maar heeft ook de stallen van de paarden in rook doen opgaan. Daarnaast zijn alle opslagfaciliteiten verwoest, met daarin waardevolle bezittingen zoals caravans, auto's, fietsen en paardenkarren. Het is een diepgaand verlies, niet alleen voor henzelf, maar ook voor hun gemeenschap.

Het drama beperkt zich echter niet tot hun eigendommen. Hun schoonzoon, die zijn bedrijf naast de boerderij had opgebouwd, staat nu voor een onzekere toekomst. Zijn werk is letterlijk in vlammen opgegaan en hij staat nu met lege handen. Zijn financiële stabiliteit en levensonderhoud zijn ernstig bedreigd.

Met deze crowdfundingsactie willen we een verschil maken. We willen hen helpen om de schuur opnieuw op te bouwen, zodat ze weer een dak boven hun hoofd hebben. Daarnaast is het van essentieel belang dat de 7 paarden, die zo'n belangrijk onderdeel van hun leven vormen, weer terug kunnen keren naar hun eigen stallen.

Elke bijdrage, hoe klein ook, zal een groot verschil maken in het leven van mijn oom, tante en hun familie. Laten we samen laten zien wat gemeenschapszin betekent en hen steunen in deze moeilijke tijd. Samen kunnen we helpen om hoop en herstel te brengen naar deze getroffen familie. 
alvast bedankt namens 

Renate, Patricia, Miranda en Chantal 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26-04-2024 gestart
9423x bekeken

Actie georganiseerd door:

Chantal Van Ham

Chantal Van Ham

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26-04-2024 gestart
9423x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Brand
Misbruik melden