Heel veel onvoorziene renovatie werken om mijn huisje bewoonbaar te maken

Heel veel onvoorziene renovatie werken om mijn huisje bewoonbaar te maken
Kimberly Van Braeckel

Ik kocht een huis die achteraf gezien in zeer slechte staat is. De kosten blijven oplopen en financieel lukt het niet meer

 

Op 23 december 2019 kocht ik , helemaal alleen en zonder financiële hulp van thuis uit mijn huisje. Ik was zo gelukkig en trots dat ik mijn droom had kunnen waarmaken, door er hard en veel voor te werken, 4/5 als kapster in loondienst + in bijberoep als kapster aan huis dus 6/7 of 7/7. 
Helaas brak op 16 maart 2020 het noodlot toe. De 1ste corona lockdown werd ingelast net op het moment dat ik de sleutel kreeg. Ik mocht niet meer werken. In totaal ben ik 7 maanden technisch werkloos geweest en kon ik mijn bijberoep ook niet meer doen.

Bij de start van de geplande  “kleine” opknap en renovatie werken zijn er heel veel lijken uit de kast gevallen en zijn er  dubbel zoveel kosten dan voorzien. Helaas kunnen de banken of andere instanties mij financieel niet verder helpen, omdat ik als alleenstaande tot de risico groep behoor. 
Het lukt mij onmogelijk mijn huis bewoonbaar te maken en vrees ervoor dat ik het terug zal moeten verkopen en er een hoop schulden aan over te houden. Daarom hoop ik langs deze weg, misschien een financieel duwtje in de rug te krijgen, zodat het toch met de basisbehoeften bewoonbaar gemaakt kan worden. Ieder beetje geld helpt mij een heel stap vooruit. 

Alvast bedankt, voor uw tijd om mijn verhaal te lezen en de eventuele gift ❤️
 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 07-06-2022 gestart
1591x bekeken

Actie georganiseerd door:

Kimberly Van Braeckel

Kimberly Van Braeckel

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 07-06-2022 gestart
1591x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog