Help Anja door de storm heen!!

Help Anja door de storm heen!!

Iemand die altijd anderen helpt is nu haar plek voor haar rust kwijt door de storm. Help ons haar plekje weer terug te geven!

 

Help Anja aan een goede start van het voorjaar!

We herinneren ons allemaal de storm die bij veel mensen schade heeft aangericht. Zouden wij mensen die iets minder of niet getroffen zijn niet een handje kunnen helpen? 

We willen graag aandacht vragen voor Anja, een vrouw die altijd voor iedereen klaarstaat.  Pech stapelt zich op. Een paar jaar geleden verloor ze haar man, corona zorgde voor een onzekere periode voor haar eigen praktijk (praktijk Tinja), haar gezondheid werkte niet mee (sarcoïdose) en nu is haar plekje van ontspanning verwoest door storm Eunice. Waar er eindelijk een plek was om te genieten van het leven, is nu een ravage aangericht (zie foto's).  

Wij, vrienden en mensen van de camping, proberen nu een (tweedehands) nieuwe caravan te regelen. Waar vrijwel niets meer aan hoeft te gebeuren aan de buitenkant. Dus waterdicht en winddicht. De binnenkant vindt Anja leuk om zelf te freubelen.  

Ben jij iemand die wil helpen door (anoniem) een kleine donatie te doen? Ben je iemand die graag een actie wil organiseren, waarbij je nog een goed doel zoekt, zoals een statiegeld-actie, de opbrengst van je komende koningsdagkleedje of ben je een kei in cakejes bakken/verkopen of een appel ruilen naar uiteindelijk een auto? Of heb je toevallig een tweedehands stacaravan over die je graag kwijt wilt?  Het is ook mogelijk om je als team, vereniging of club aan te melden. Laat het vooral weten en dan maken we dat aan deze pagina vast!

Alle ideeën en helpende handen zijn welkom! 

Laat ze vooral weten aan ons zodat we onze krachten kunnen bundelen en we er aandacht voor kunnen vragen. Help Anja de storm door! 

Update: heb al aantal keer te horen gekregen dat betaallink niet werkt. De ontwikkelaar is hiermee bezig om uit te zoeken hoe en wat. Ik blijf met ze bellen. Sorry voor het ongemak!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 24-02-2022 gestart
3345x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jet Paling

Jet Paling

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 24-02-2022 gestart
3345x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog