Help Anjo πŸ™

Help Anjo πŸ™

Om Anjo te helpen om verdere onderzoeken te kunnen doen omdat het een raadsel is wat hij heeft. 😞

 

Hallo iedereen, 

Even een korte beschrijving van Anjo. Anjo is een dwergkeeshondje van 9 jaar en is een heel lief, aanhankelijk hondje. Hij is nu reeds 8,5 jaar in ons gezinnetje. 

Hij is altijd heel gezond geweest, maar jammer genoeg heeft hij vorig jaar een zeldzame tumor moeten laten weghalen van 10 cm en deze was uiteindelijk goedaardig. 
 

Nu sinds dinsdag kan hij niet meer stappen, zijn behoeften niet meer doen en drinkt of eet hij nog amper. Wij doen ons best om hem te blijven voederen met de hand, via spuitjes vocht toe te dienen, etc,.. hij moet nu ook 4 x per dag medicatie krijgen. 

Wij zijn nu al 2 x naar onze dierenarts geweest waar ze een foto van zijn buikje hebben genomen en niets hebben gezien zo. Uiteindelijk zijn we doorverwezen naar de dierenkliniek randstad in Borsbeek, daar hebben ze bloed afgenomen en naar het labo doorgestuurd. Zijn bloed was in orde, maar zijn momenteel aan het wachten of het eventueel de ziekte van cushing kan zijn. 
 

Ik zou mijn beste vriend zo niet kunnen afgeven, zonder een diagnose te kunnen hebben. 😭 Als dit zo blijft evolueren moeten we hem 1 van de dagen naar de dierenkliniek brengen en gaan ze hem opnemen, en een infuus geven en sondevoeding. alsook gaan ze dan echo van zijn buik nemen, en een CT scan van zijn lichaampje. 😞 

 

Aangezien de kosten enorm hoog oplopen heb ik deze donatie opgestart, alle kleine beetjes helpen hierbij. Ik ben jullie enorm dankbaar voor de steun!! πŸ™πŸ₯²

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 07-04-2023 gestart
356x bekeken

Actie georganiseerd door:

Joyce De Winter

Joyce De Winter

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 07-04-2023 gestart
356x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden