Help aub Merry opdat men haar been kan behandelen

Help aub Merry opdat men haar been kan behandelen
Linda van Ponydroom

Merry kan en wil nog verder leven. Helpen jullie haar aub opdat ze nog enkele jaren verder kan genieten met haar vriendjes?

 

Merry haar rechter achterbeen staat scheef. Met infiltratie in haar gewrichten kunnen we haar een kans geven! Ik heb net de offerte binnen. 

Ze heeft echt een ellendig leven achter de rug en geniet nu anderhalf jaar met volle teugen van al de liefde en al het lekkers. Eindelijk! Maar nu heeft ze pijn. Nu heeft ze last. Als paard kan je niet verder met 1 slecht been. Toch wil ze zó graag verder: Genieten van haar leven met haar vriendjes op de weide. Genieten van haar kleine wandelingen. Ze heeft een wilskracht die echt uitzonderlijk is. Ze is 1 van de slimste, meest alerte paarden die ik ooit heb mogen kennen. 

Ze noemde Donkere, maar haar baasje, een boer uit Brecht, was gestorven, en toen werd het doffe ellende voor haar. Ik heb haar toen gered en ze bloeide open. Haar vrolijk karakter maakte dat ik haar Merry genoemd heb.

Maar nu heeft ze dringend hulp nodig. En nu kán ze die eindelijk krijgen. Tenminste: Als we het geld bij elkaar hebben voor de injecties en infiltraties.

Mijn hart breekt als ik eraan denk haar te moeten laten inslapen: Deze koppige knuffel. Dit wilskrachtig wollebolletje. Ze heeft al zoveel moeten doorstaan. En nu eindelijk dat geluk, dat aub nog wat verder mag blijven duren. Zodat ze zonder pijn en last verder kan grazen, kroelen, slobberen en dollen. Zij wil dat zelf als geen ander. Ze gaat dagelijks met haar pijnlijk been naar mij staan: “Help mij hier,” wil ze zeggen. 

Het is deze behandeling, deze inzamelactie die moét lukken. Haar paardenvriendjes zouden ook ontzettend treuren. En ikzelf, ja, ik geef al wat ik heb. Al wat ik kan. Mijn hart breekt al op voorhand. Ijzersterk gaat ze zelf door. Vallen en weer opstaan. Maar nu stapt ze wankel naar een eventuele toekomst. 

Elke kleine bijdrage maakt een groot verschil. Wij zijn voor zulke dingen compleet afhankelijk van liefdadigheid als vzw. 

Help jij ook een klein beetje opdat onze lieve Merry ook een Merry Christmas heeft? Zodat ze daarna nog van het lente- en zomerzonnetje kan genieten?

Ontzettend bedankt namens mezelf, haar paardenvriendjes, maar vooral namens haar. 🙏🙏🙏

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25-12-2023 gestart
198x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Ponydroom vzw

Ponydroom vzw

Actie georganiseerd door:

Linda van Ponydroom

Linda van Ponydroom

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25-12-2023 gestart
198x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog