Help bij een zorgboerderij overname voor ouderen met dementie

Help bij een zorgboerderij overname voor ouderen met dementie

Voor onze droom de overname van een zorgboerderij voor ouderen met dementie begonnen wij de Kruiden keuken om geld te werven

 

Wie heeft er wel eens grootouders gehad? Wie heeft zich wel eens voldaan en nuttig gevoeld? Wie heeft er door het drukke leven soms te weinig tijd om zijn grootouders te bezoeken? 

Wat nou als grootouders naar een plek kunnen gaan waar ze spelletjes kunnen doen, tuinieren, dieren kunnen voeren en elkaar ontmoeten. De mantelzorger heeft hierdoor meer ruimte, en wanneer jouw grootouders weer herenigt zijn kunnen ze genieten van de tijd samen. Wij zouden dolgraag een zorgboerderij overnemen, namelijk De Haartse Hoeve. Op De Haartse Hoeve willen wij een plek voor ouderen met dementie starten, waarmee we mantelzorgers willen ontlasten en waar ouderen zich weer nuttig kunnen voelen. Ouderen kunnen hier in de moes- en kruidentuin werken, de geitjes en schapen voeren of lekker hobby'en en spelletjes spelen. Daarnaast koken ze dagelijks samen een lunch met heerlijke biologische producten uit eigen tuin. Niks moet, alles mag.


Voor deze overname hebben wij al veel spaargeld apart gezet, maar hiermee komen we er net niet! Help jij ons? Steun ons door middel van een aankopen bij “de Kruiden Keuken”, een initiatief waarmee wij proberen geld op te halen. Indien u een bepaalt bedrag schenkt krijgt u als bedankje biologisch verbouwde thee en kruiden die wij zullen verbouwen op De Haartse Hoeve. Momenteel groeien de kruiden in onze moestuin, dus u krijgt sowieso waard voor uw geld. Alle leveringen zullen in 2022-2023 plaatsvinden. 


U bent natuurlijk ook vrij om een ander of vrij bedrag te doneren. Wij zijn uw heel erg dankbaar! Doneren kan via steunactie vanaf 5 euro.

 

Verder doelen wij erop een paar events te organiseren waarin wij doelen voor onszelf zetten om extra sponsoring op te halen, bijvoorbeeld: 10 km hardlopen, Sijmen 10 squats met zijn eigen lichaamsgewicht 100KG!! op zijn rug! 

 

Wil jij ons dit doel zien behalen? Sponsor ons dan!
We zijn al een heel eind en alle beetjes helpen!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 09-08-2021 gestart

Actie georganiseerd door:

Noortje Godijk

Noortje Godijk

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 09-08-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog